發表主題 回覆文章
兔兔~
XXX.XXX.169.89

發表發表於: Fri Sep 15, 2006 11:05 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    wakobebe 寫到:
    兔兔~ 寫到:
    唔駛^0^
    我都只係將自己知道ga好少ga資料講你知, 唔係幫到你好多 Embarassed

你係諗住去渡蜜月, 定係just for旅行?
    你bf而家唔鐘意去浮羅交怡, 咁佢打算去邊呀?

其實係去honeymoon ka
    佢e ka唔鍾意...
    我都唔知去邊好...
    佢之前睇左"賽"班島0既資料low ~~
    我諗應該會去呢度掛~~

塞班島好似都幾靚咁..不過都係聽人講..嘻嘻...去呢度應該都幾好, 又係陽光與海灘 Laughing
    回頂端
    wakobebe
    XXX.XXX.179.169

發表發表於: Sun Sep 17, 2006 10:28 am

兔兔~ 寫到:
    兔兔~ 寫到:
    唔駛^0^
    我都只係將自己知道ga好少ga資料講你知, 唔係幫到你好多 Embarassed

佢e ka唔鍾意...
    我都唔知去邊好...
    我諗應該會去呢度掛~~

塞班島好似都幾靚咁..不過都係聽人講..嘻嘻...去呢度應該都幾好, 又係陽光與海灘 Laughing

e... e ka攪到我十五/十六
    都唔知去邊好 ~~
    回頂端
    兔兔~

發表發表於: Wed Sep 20, 2006 8:59 pm

兔兔~ 寫到:
    兔兔~ 寫到:
    唔駛^0^

佢e ka唔鍾意...
    我都唔知去邊好...
    我諗應該會去呢度掛~~

e... e ka攪到我十五/十六
    都唔知去邊好 ~~

哈哈..去邊都唔緊要啦..最緊要係你同佢兩個人一齊去呀嘛..兩個人一齊去邊都咁浪漫啦 Wink
    回頂端
    wakobebe
    XXX.XXX.108.28

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 1:21 pm

兔兔
    其實你都講得岩0既...
    最緊要都係2個人一齊姐 ~~

不過...我諗我地都係會去返浮羅交怡多d
    因為...去關島同塞班島都要簽證
    800蚊一個人...仲要未必簽得到...
    簽唔到又唔會比返錢我地
    所以...真係好貴呀...
    2個人...冇la la比多千六蚊喎!
    所以...我地都應該唔會去呢2個地方

之前我問過d package...
    有agent叫我去朗朗島...
    即係夏日嚒嚒茶0個個島..
    佢地話真係好舒服...好靚~
    我都想試下...
    回頂端
    兔兔~

發表發表於: Mon Oct 02, 2006 7:31 pm

兔兔

簽唔到又唔會比返錢我地

我都想試下...

800蚊簽證真係好貴喎..仲要唔成功都冇得退錢..咁就真係超唔抵...
    朗朗島我又未聽過呀, 因為我冇睇夏日嚒嚒茶, 所以完全唔知..不過既然拍戲都去呢度, 咁應該都幾靚下...可以試下喎 Wink
    回頂端
    wakobebe

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 10:06 am

兔兔~ 寫到:
    兔兔

簽唔到又唔會比返錢我地

我都想試下...

800蚊簽證真係好貴喎..仲要唔成功都冇得退錢..咁就真係超唔抵...
    朗朗島我又未聽過呀, 因為我冇睇夏日嚒嚒茶, 所以完全唔知..不過既然拍戲都去呢度, 咁應該都幾靚下...可以試下喎 Wink

對唔住...我寫錯
    係樂浪島先岩呀 ~~
    真係好靚ka...
    不過多心0既老公...
    e ka又多個選擇la
    就係去泰國布吉同埋喀比
    回頂端
    兔兔~

發表發表於: Mon Oct 09, 2006 10:09 pm

兔兔~ 寫到:
    兔兔

簽唔到又唔會比返錢我地

我都想試下...

對唔住...我寫錯
    係樂浪島先岩呀 ~~
    真係好靚ka...
    不過多心0既老公...
    e ka又多個選擇la
    就係去泰國布吉同埋喀比

唔緊要^^
    你地都好多地方揀喎..哈哈..真係未到最後一刻都唔知點呀...
    你準備啲野準備成點呀?最近係咪好忙呀?
    回頂端
    wakobebe

發表發表於: Tue Oct 10, 2006 2:12 pm

兔兔~ 寫到:

唔緊要^^
    你地都好多地方揀喎..哈哈..真係未到最後一刻都唔知點呀...
    你準備啲野準備成點呀?最近係咪好忙呀?

haha...係呀
    好多地方都想去
    因為...我太小好旅行la~~

我e ka準備成點...
    個wedding 0既野...都係咁上下la ~~
    忙...都幾忙ka...
    成日都要prepare wedding d野
    好多濕碎野...煩到死
    回頂端
    tinachh
    XXX.XXX.217.164

發表發表於: Sat Nov 04, 2006 8:15 pm

我下個月(12月頭)會去浮羅交怡, 因為只想去relax幾日,
    而且好鍾意LANGKAWI LAGOON RESORT 渡假酒店既水上高腳屋.
    本來想join東瀛遊, 但因為而家得wingon(全港獨家)可以安排住水上高腳屋,
    比較過2間d價錢同行差唔多, 所以join左wingon.
    回頂端
    mua_mlee
    XXX.XXX.221.14

發表發表於: Fri Feb 16, 2007 5:39 pm

tinachh 寫到:
    我下個月(12月頭)會去浮羅交怡, 因為只想去relax幾日,
    而且好鍾意LANGKAWI LAGOON RESORT 渡假酒店既水上高腳屋.
    本來想join東瀛遊, 但因為而家得wingon(全港獨家)可以安排住水上高腳屋,
    比較過2間d價錢同行差唔多, 所以join左wingon.

is wing on good?

how about the hotel / food /service?
    回頂端