發表主題 回覆文章
留言板管理員
XXX.XXX.191.196

發表發表於: Wed Nov 12, 2008 6:18 pm

廣告贊助 [隱藏]
肉麻當有趣? 定係甜蜜好登對?

《甜蜜大曬》有獎遊戲第一回合「上載篇」已圓滿結束,反應非常熱烈。現起進入第二回合「投票篇」,全城選出最Sweet照片,最高票數的相中人,立即有機會飛到日本沖繩拍攝一輯浪漫醉人婚照! 唔好以為投票者冇獎品,參與投票最熱烈的朋友,亦可獲豐富家庭電器及WATABE Wedding海外婚禮$1,000現金券。當然,已經上載照片的參加者,仲唔快手叫埋親戚朋友拉票!

http://campaign.esdlife.com/wedding/watabe_2008/default.php

久城
Editor

voting.jpg  Filesize: 45.49 KB  瀏覽次數: 3330 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

留言板管理員 在 Mon Feb 09, 2009 3:57 pm 作了第 1 次修改
回頂端
adsf
XXX.XXX.122.34

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 11:07 pm

新婚生活易的WATABE甜蜜大曬合照比賽,明明話係"自拍之甜蜜照片"比賽,
點解唔係自拍的結婚相都得?有d超唔靚的相都可以排頭位,仲要係有成九萬幾
十萬票喎!1分鐘竟然可以有成60票,請問是否網站被hack啊? 係咪有徹查
必要?

呢個比賽唔係要最sweet的相做優勝者嗎? 點解變了咩相都可以入三甲,
有票就得?

唉!d相影得幾sweet都冇用..... 我覺得咁樣好冇意思囉!
回頂端
adsf
XXX.XXX.122.34

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 11:21 pm

好多參加者明明影左婚紗相都仲要插隻腳埋尼爭影婚紗相,
好心啦!留比d有需要既人啦!
回頂端
KarenKwok
XXX.XXX.6.220

發表發表於: Mon Nov 24, 2008 4:57 am

投票應該是一人一票,每人只可以對每一張相片投票一次,來表達自己的意見。或者,每人每日只可以對每一張相片投票一次,才是一個公平的投票。

本人用自己的電郵地址,在自己的參加相片。花用一些時間都可以變成有兩千多的票數。方法就是在排行榜中選擇自己想點擊的相片,再 “夠晒Sweet!”來投票。結果你會見到總分會增加和您正以 xxx@yahoo.com.hk 身份進行遊戲,合共投票都會增加。之後,會出現另一張參加者的相片,正常是再要對另一張參加者的相片投票才對。但是大家只要按“上一頁”就會出現之前剛剛投完票的相片,而且總分和您正以 xxx@yahoo.com.hk 身份進行遊戲,合共投票的數量都是增加了。只要不停重複按“上一頁”來投票,就會出現針對性投票,針對一張相片來不停加分,結果出現十幾萬分。這樣的投票是公平嗎??有說服力嗎??某些參加者為禮物......不停對自己的相片作出不停點擊就可以做到同五甲啦 Twisted Evil ............一開始上蛓相片都有問題, 所以 adsf 你的意見好好 !!! 生活易檢查下啦 ~~~
回頂端
芒果布甸
XXX.XXX.227.3

發表發表於: Mon Nov 24, 2008 1:48 pm

adsf 寫到:
呢個比賽唔係要最sweet的相做優勝者嗎? 點解變了咩相都可以入三甲,有票就得?

唉!d相影得幾sweet都冇用..... 我覺得咁樣好冇意思囉!

Yeah! 所謂投票,不外乎泵水 Shocked
回頂端
Ashley Kwok
XXX.XXX.134.196

發表發表於: Mon Nov 24, 2008 7:42 pm

生活易真的要檢討下~~~
回頂端