發表主題 回覆文章
rainbow
XXX.XXX.210.89

發表發表於: Tue Sep 12, 2006 8:25 pm

廣告贊助 [隱藏]
好感動呀, 依家好多人對戀愛抱住不在乎天長地久,只在乎層經擁有....
回頂端
joyce0223
XXX.XXX.172.115

發表發表於: Sat Sep 16, 2006 2:47 pm

感動~~~ Crying or Very sad
回頂端
rebreather
XXX.XXX.245.134

發表發表於: Wed Sep 20, 2006 11:43 pm

人的 一生, 多多少少, 每一日都係度解決問題, 問題有的大, 有的小, 生存係一份工作, 當你明白呢一點, 遇到艱苦困難的時候, 其實只不過係另一個十常八九的情節, 慢慢地去到有一日, 無事發生, 你又會擔心唔知幾時會有突如其來的事情, 到不如平常心去面對, 失意唔洗太唔開心, 得意都會有過去的一日, 你話係嗎?
回頂端
麥兜豬
XXX.XXX.197.198

發表發表於: Sat Sep 23, 2006 4:26 pm

幾感動…

佢地0既婚姻可能比好多後生0既更加天長地久…
回頂端
自大豬
XXX.XXX.17.175

發表發表於: Sun Sep 24, 2006 2:35 pm

睇完呢封信後我相信唔會有人會唔感動。自由戀愛,唔係唔好。但現代有好多人唔明白結婚既真正意義,『執子之手,與子偕老』。我希望我以後都可以同我既老公仔一齊走到人生既最後。學會感謝,珍惜對方,互相諒解。但講到如果誰先走一步,我知道睇住自己愛人永遠離開自己係人生中最痛苦既事。
今日唔知天日事,珍惜倆人相處既每一刻。
回頂端
fans
XXX.XXX.91.142

發表發表於: Mon Oct 16, 2006 4:03 pm

好感動呀~~ Crying or Very sad
回頂端
Sallyn_n
XXX.XXX.192.125

發表發表於: Mon Oct 16, 2006 4:15 pm

真的很感人耶~
我的眼淚差點兒掉下來~(在公司不方便)
回頂端
mizumori
XXX.XXX.110.208

發表發表於: Wed Oct 18, 2006 1:29 pm

係公司睇到眼濕濕
唔知到老左~我會唔會有咁既能耐~
可以同老公~一直堅持到最後~
希望所有人都能健健康康~!!
回頂端
mudfung
XXX.XXX.225.43

發表發表於: Tue Oct 24, 2006 12:04 pm

我有買e本書,每次睇都喊.....我太眼淺喇....
回頂端
幸褔接吻魚
XXX.XXX.124.118

發表發表於: Mon Nov 20, 2006 1:22 am

實在太...........................感動了 Crying or Very sad
回頂端