發表主題 回覆文章
滔滔
XXX.XXX.0.11

發表發表於: Sat Nov 25, 2006 6:13 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
今日去睇過個場, 都好滿意, 係睇咁多間暫時覺得最好o既一間, 唯一缺點係咁大個場但就只得一個投射o係最前, 後面o既賓客可能會睇乜都唔到~ Rolling Eyes
回頂端
Lost Kev
XXX.XXX.60.197

發表發表於: Sun Nov 26, 2006 3:57 pm

請問有冇擺左酒ge姊妹share下呀? thx
回頂端
Boffey
XXX.XXX.25.168

發表發表於: Wed Nov 29, 2006 12:28 am

My big date is 12/01/2008
回頂端
紅魔鬼
XXX.XXX.167.242

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 7:02 pm

您訂了幾多圍?? Razz
回頂端
Boffey
XXX.XXX.200.30

發表發表於: Fri Dec 01, 2006 1:19 pm

Their minimum is 25, So i book 25 first,
actually i think about 28 to 30 for my wedding
回頂端
notabo
XXX.XXX.10.204

發表發表於: Fri Dec 01, 2006 1:33 pm

all sister

可以給彩福d資料我嗎?
thanks~~~
回頂端
melody(3)
XXX.XXX.86.109

發表發表於: Sat Dec 02, 2006 12:49 pm

hello!我剛剛係呢間酒樓擺完酒!!當晚所有既野都無大問題出現!!我同老公就好滿意佢地既service!暫時d朋友聽返黎既對當晚既service都無投訴!!唯獨係d食物有兄弟話無我地試既時間咁好..但係都可以接受..唔算差!!仲有就係小左d電視,靠邊既賓客睇唔到咯..
佢地幾個主任同經理既態度都幾好!!基本上所有我地既request都做得到!!我都有朋友話會考慮係呢度擺酒!
我係舊plan黎架(未加價前)...所以好多放既野都有包..帖呀..酒呀!!如果想睇佢地張帖我都可以send俾你地!!留e-mail俾我呀!!
Very Happy
回頂端
吉菲
XXX.XXX.76.91

發表發表於: Sat Dec 02, 2006 5:39 pm

melody,

恭喜你呀!祝你新婚快樂和老公仔甜甜蜜蜜。
我想問彩福依家個plan包咩?紅磡彩福係咪有好多層?你可否send張帖俾我睇睇呢?我的email你 cathy_forsty@yahoo.com.hk
回頂端
pooh 仔
XXX.XXX.101.250

發表發表於: Mon Dec 04, 2006 8:58 pm

melody(3) 寫到:
hello!我剛剛係呢間酒樓擺完酒!!當晚所有既野都無大問題出現!!我同老公就好滿意佢地既service!暫時d朋友聽返黎既對當晚既service都無投訴!!唯獨係d食物有兄弟話無我地試既時間咁好..但係都可以接受..唔算差!!仲有就係小左d電視,靠邊既賓客睇唔到咯..
佢地幾個主任同經理既態度都幾好!!基本上所有我地既request都做得到!!我都有朋友話會考慮係呢度擺酒!
我係舊plan黎架(未加價前)...所以好多放既野都有包..帖呀..酒呀!!如果想睇佢地張帖我都可以send俾你地!!留e-mail俾我呀!!
Very Happy

hi!你好!
見你咁順利,真係feel到你好開心!你知'la'一生人得一次,當然係要最好啦!
我現在個心十五十六,唔知紅磡好d定係太子個場好d, 你有沒有去個太子個場呀!
唔知你覺得邊道正d呀!(不過間酒店係紅磡就方便d),我想問吓你,你覺得二個場邊個好d呀,可否給我d意見呀 Razz
回頂端
dad1
XXX.XXX.74.51

發表發表於: Wed Dec 06, 2006 1:27 pm

Melody 恭喜恭喜

恭喜你!祝你新婚快樂
你可否send張帖俾我睇睇呢?我的email: june2005_qq@yahoo.com.hk
回頂端