發表主題 回覆文章
dad1
XXX.XXX.81.82

發表發表於: Tue Jul 18, 2006 11:16 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我訂了紅磡嗰間幾靚架,同本人鐘意尖沙咀區觀感比較好過旺角區,service同食物ok,需然樓底冇旺角間咁高,但我都滿意佢地個VIEW價錢合理多野送嗎...哈哈!!!.......................唔知有冇人知今個月裝修好味(話會跟旺角間一樣)吾知係吾係,姊妹知到既話通知我呀
回頂端
saragood
XXX.XXX.47.57

發表發表於: Wed Jul 19, 2006 1:14 pm

本人在今年十一月會在那裡擺酒,你是幾時,但我不知這間也裝修.我有些朋友食過晚飯也不錯.
回頂端
dad1
XXX.XXX.80.62

發表發表於: Wed Jul 19, 2006 9:45 pm

我明年2月呀,裝修我聽經理講的.我都食過晚飯也不錯的.咁你滿唔滿意這裏呀
回頂端
Kareny
XXX.XXX.152.126

發表發表於: Mon Jul 24, 2006 4:02 pm

我都於今年10月係都會彩福擺酒。上星期剛剛到彩福搞印帖既野, 發覺佢既佈置完全唔同左, 西式backdrop好美麗, 周邊既牆全部用紗圍住, 內有燈仔, 最重要係新娘房同之前完全不同, 有獨立洗手間, 有部plasma睇到新娘房出面既情況。真沒想到有意外收獲!!
回頂端
dad1
XXX.XXX.248.193

發表發表於: Mon Jul 24, 2006 6:40 pm

多謝你曭凝r,比你講講下咁好,我都會去睇呀
回頂端
dad1
XXX.XXX.248.193

發表發表於: Mon Jul 24, 2006 7:22 pm

多謝你曭凝r,比你講講下咁好,我都會去睇呀
回頂端
melody(3)
XXX.XXX.227.46

發表發表於: Mon Jul 24, 2006 8:50 pm

Kareny:

我年尾都會係呢度擺酒!!
我想問下係咪已經裝修完...係咪多左個中式backdrop呀??
回頂端
au
XXX.XXX.151.23

發表發表於: Wed Jul 26, 2006 6:24 pm

我都想知多D佢裝修後個look呀,有冇人can talk 下
回頂端
Kareny
XXX.XXX.205.247

發表發表於: Wed Jul 26, 2006 8:06 pm

其實又唔係大裝修既, 只係backdrop(西式)換左, 多左個中式在大禮堂另一面。但係新娘房就真係裝修過, 牆上鋪滿毛毛, 最好就係多左個廁所係新娘房入面。
回頂端
dad1
XXX.XXX.78.117

發表發表於: Thu Jul 27, 2006 10:48 am

各位姊妹咁你地有冇去用到法國婚紗個優惠$4188呀,我exp時用左啦,我幾滿意個價錢又送野多,當然part 2羅相個sale點同佢argain又一件事,,, 租衫有邊D好介紹,你地都講下我知啦
回頂端