發表主題 回覆文章
DANISE
XXX.XXX.0.129

發表發表於: Sat Jul 29, 2006 11:51 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我今日去左試呀, BUT我覺得個妝底唔係打得咁好...
髮型都好求其呀,
仲要FULL PAID...人地都係比一半, BIG DATE 先比尾數架嘛..

不過佢比好多OFFER我, 送多4個FREE姊妹MAKE UP比我
又有化妝COUPON...不過始終冇咩信心, 佢地D 飾物都唔係好多....揀唔落手...

可能佢地仲係FRESH啦

Rolling Eyes
回頂端
Jenny ZZ
XXX.XXX.197.83

發表發表於: Sun Jul 30, 2006 4:24 pm

我都有係exhibition 試過妝,不過太多人唔係好滿意囉,佢哋都冇黑面叫我再上去鋪頭試。噚日上咗去個MUA都幾細心,妝亦幾滿意,個MUA叫阿Yen。最後試咗成個朝早(好彩冇叫埋honey去,唔係佢實發脾氣 ),join 咗9xxx嗰個 。

最初都覺幾貴,但我啲皮膚好敏感,個老板娘都幾pro,叫我join9xxx送多3個facial treatment俾我(千祈唔好爆我個名呀,唔該哂)話包靚!其實計落都覺得幾低,同埋我鍾意間鋪啲design,幾warm
回頂端
P&N
XXX.XXX.92.106

發表發表於: Thu Aug 03, 2006 6:07 pm

Jenny ZZ 寫到:
我都有係exhibition 試過妝,不過太多人唔係好滿意囉,佢哋都冇黑面叫我再上去鋪頭試。噚日上咗去個MUA都幾細心,妝亦幾滿意,個MUA叫阿Yen。最後試咗成個朝早(好彩冇叫埋honey去,唔係佢實發脾氣 ),join 咗9xxx嗰個 。

最初都覺幾貴,但我啲皮膚好敏感,個老板娘都幾pro,叫我join9xxx送多3個facial treatment俾我(千祈唔好爆我個名呀,唔該哂)話包靚!其實計落都覺得幾低,同埋我鍾意間鋪啲design,幾warm

Jenny ZZ,
did u tried their 頭飾, good?
tks
回頂端
毛毛巴斯
XXX.XXX.211.55

發表發表於: Fri Aug 04, 2006 8:42 am

我想問下如果試完妝之後, 係唔係要全部比晒錢嫁?
回頂端
paggie
XXX.XXX.221.155

發表發表於: Fri Aug 04, 2006 3:24 pm

我就覺得唔係咁好,我上次去係一個男人同我化,有少少女人型feel(嘔),好煩,化徥又唔係咁靚,搞到我對眼大細超,隻色我又唔鍾意,但係又費時講,唉......
回頂端
boo
XXX.XXX.201.84

發表發表於: Sat Aug 05, 2006 1:03 am

paggie 寫到:
我就覺得唔係咁好,我上次去係一個男人同我化,有少少女人型feel(嘔),好煩,化徥又唔係咁靚,搞到我對眼大細超,隻色我又唔鍾意,但係又費時講,唉......

it's Rick, their cheif MUA ar Shocked , did u join them afterward??
回頂端
DANISE
XXX.XXX.228.159

發表發表於: Sat Aug 05, 2006 9:40 am

我覺得要一次過比晒$....
唔係幾想, 佢地咁新, 仲要一次過比晒喎
回頂端
silky terrier
XXX.XXX.77.133

發表發表於: Sat Aug 05, 2006 11:41 am

can anyone tell me the tel no. and address of this shop?

thanks~
回頂端
cutie yan
XXX.XXX.234.222

發表發表於: Sat Aug 05, 2006 12:34 pm

silky terrier 寫到:
can anyone tell me the tel no. and address of this shop?

thanks~

OKOK
CHECK PM~
回頂端
yan200107
XXX.XXX.166.233

發表發表於: Sat Aug 05, 2006 1:13 pm

paggie 寫到:

I saw him in Expo also,their boss said he was a star mua but Im not sure that,they just take some magazine to me but I dont know that is his job or not.I stand around their counter and saww many many free trial,its so simple,not special at all.
I dont know the other mua in this shop but Im agree they are fresh!
回頂端