發表主題 回覆文章
S.H.E.
XXX.XXX.69.36

發表發表於: Fri Feb 06, 2009 12:15 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Hi! 我只是路過的及是已婚女子, 我都登你們擔心, 你們要諗多一點, 她們公司的 mua 可能都忙於自己追討的事, 可能黎緊既日子都好忙, 你們找她們做 freelance要想多這點, 因為到時她們臨時推你們日子, 你們仲煩. 考慮多一點! 只是好心提醒你們嗯.
回頂端
caee
XXX.XXX.252.140

發表發表於: Fri Feb 06, 2009 1:58 pm

hi...我有vincci的聯絡電話, 如果想搵vincci可以pm我留電話, 我叫佢覆返你地丫 .
回頂端
yo~~
XXX.XXX.41.209

發表發表於: Fri Feb 06, 2009 11:27 pm

vicci 有咩問題?? 我之前都係book佢架..
如果佢真係有問題我都僧考慮下!!
回頂端
馬基
XXX.XXX.26.116

發表發表於: Tue Feb 10, 2009 11:16 am

唔好意思,咁耐先同大家匯報進度

已經約左議員法律諮詢服務,不過要到2月23日19:15先可以見面,我已經初步同議員助理講過件事,到時會帶齊我所有的文件去見佢,各位如有興趣加入,歡迎聯絡我.我可以給你們議員辦事處的詳細地址.

其實我都希望有多D人一同去見議員,聲音大D,佢會落力D幫我地,就好似雷曼事件咁.
回頂端
zoe11
XXX.XXX.233.247

發表發表於: Tue Feb 10, 2009 11:23 am

馬基 寫到:

已經約左議員法律諮詢服務,不過要到2月23日19:15先可以見面,我已經初步同議員助理講過件事,到時會帶齊我所有的文件去見佢,各位如有興趣加入,歡迎聯絡我.我可以給你們議員辦事處的詳細地址.

其實我都希望有多D人一同去見議員,聲音大D,佢會落力D幫我地,就好似雷曼事件咁.

我都可以同一齊去追討, 你可以e-mail我
yeungzoe@yahoo.com.hk
回頂端
zoe11
XXX.XXX.233.247

發表發表於: Tue Feb 10, 2009 11:24 am

caee 寫到:
hi...我有vincci的聯絡電話, 如果想搵vincci可以pm我留電話, 我叫佢覆返你地丫 .

can you give me vincci's mobile?

thanks.
回頂端
馬基

發表發表於: Tue Feb 10, 2009 11:26 am

另外還有一件事,有沒有人可以幫我找到阿YEN,之前不是說有人跟她有聯絡的嗎?可否代聯絡她或給我她的電話,我真的很想找她幫我化妝
回頂端
馬基

發表發表於: Tue Feb 10, 2009 11:34 am

zoe11 寫到:
馬基 寫到:

已send了地址和時間給你,希望到時見啦
回頂端
zoe11
XXX.XXX.40.175

發表發表於: Tue Feb 10, 2009 9:25 pm

馬基 寫到:
zoe11 寫到:
馬基 寫到:

收到la, 到時見, 馬基我勸你都係唔好再問阿yen電話la, 如果佢地係有心, yen一早就覆你la, 佢咁樣, 你對佢地仲有信心咩...
找個另一個仲好la, 親住仲有時間....
回頂端
chankwan.chiuwai
XXX.XXX.66.86

發表發表於: Wed Feb 11, 2009 4:56 pm

zoe11 寫到:
馬基 寫到:
zoe11 寫到:
馬基 寫到:

收到la, 到時見, 馬基我勸你都係唔好再問阿yen電話la, 如果佢地係有心, yen一早就覆你la, 佢咁樣, 你對佢地仲有信心咩...
找個另一個仲好la, 親住仲有時間....

馬基, I've pm you Yen's no., hope can help you!

I think she may not have your no. therefore she didn't call you, don't worry! she is very nice!
回頂端