發表主題 回覆文章
ting ting ivy
XXX.XXX.123.122

發表發表於: Thu Jul 13, 2006 6:23 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
各位, 我係6月時的expo join 左現代經典, 暫定8月中映相! 如果你又係的話, 一齊係呢個新forum傾下 ! Laughing 大家可以互相update 下資料呀嗎 !
回頂端
Sweet Panda
XXX.XXX.151.202

發表發表於: Thu Jul 13, 2006 10:28 pm

I have booked MC as well (but not at expo) and I have booked to take pics in December.
回頂端
12月pooh
XXX.XXX.239.58

發表發表於: Thu Jul 13, 2006 11:25 pm

hello~~~~~~~€ Razz
我打算今個星期去婚紗展join呀,我想11 or 12月影相既!
上次去shop度睇佢既package,只係包18張相,我想問係婚紗展係咪可以"R"到多"D"相架?仲有咩優惠可以要呢?
回頂端
siuyinyin
XXX.XXX.235.2

發表發表於: Thu Jul 13, 2006 11:53 pm

12月pooh 寫到:
hello~~~~~~~€ Razz
我打算今個星期去婚紗展join呀,我想11 or 12月影相既!
上次去shop度睇佢既package,只係包18張相,我想問係婚紗展係咪可以"R"到多"D"相架?仲有咩優惠可以要呢?

12月pooh,
我post左我之前係6月個expo join package時既offers係以下果版, 希望幫到你啦! Wink
http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=97618
回頂端
ting ting ivy
XXX.XXX.123.122

發表發表於: Thu Jul 13, 2006 11:57 pm

我同我男朋友就傻左D喇...太過開心, 唔係好冷靜, join 左個較為貴的package(可以映戶外及mc 影樓的) 及discovery bay package. 事關我男朋友係好鐘意映相架, 所以話要映戶外景, 我又好喜歡mc studio d 景 及 discovery bay! 於是就join 左貴plan la ! 但事後我男朋友話叫我唔好咁諗, 最緊要開心喎 ! 哈哈 Laughing

唔...關於offer, 我覺得expo 係好似容易d bargain 到野. 我個sales 好好人, 都可以話盡量滿足我地的要求. 最後我男朋友就bargain 到男仔有5套衫, 女仔有6套衫. 仲有送左其他野, 一時唔記得...

不過, 其實仲有好多$$$ 會用係映相上, 例如upgrade 相簿, 油畫, coating, 加多d 相咁, 真係有d 擔心out budget 得好利害呢 ! 所以可能遲d 會give up discovery bay 個package ! Rolling Eyes
回頂端
siuyinyin

發表發表於: Fri Jul 14, 2006 12:34 am

ting ting ivy 寫到:
我同我男朋友就傻左D喇...太過開心, 唔係好冷靜, join 左個較為貴的package(可以映戶外及mc 影樓的) 及discovery bay package. 事關我男朋友係好鐘意映相架, 所以話要映戶外景, 我又好喜歡mc studio d 景 及 discovery bay! 於是就join 左貴plan la ! 但事後我男朋友話叫我唔好咁諗, 最緊要開心喎 ! 哈哈 Laughing

唔...關於offer, 我覺得expo 係好似容易d bargain 到野. 我個sales 好好人, 都可以話盡量滿足我地的要求. 最後我男朋友就bargain 到男仔有5套衫, 女仔有6套衫. 仲有送左其他野, 一時唔記得...

不過, 其實仲有好多$$$ 會用係映相上, 例如upgrade 相簿, 油畫, coating, 加多d 相咁, 真係有d 擔心out budget 得好利害呢 ! 所以可能遲d 會give up discovery bay 個package ! Rolling Eyes

其實uv coating可以試下自己出去加, 相簿你拎d散相出去整又無咁貴, 咁你個budget咪會鬆d, 唔水give up個package囉.
回頂端
米高
XXX.XXX.105.189

發表發表於: Fri Jul 14, 2006 12:38 am

siuyinyin 寫到:
ting ting ivy 寫到:

其實uv coating可以試下自己出去加, 相簿你拎d散相出去整又無咁貴, 咁你個budget咪會鬆d, 唔水give up個package囉.

siuyinyin, 路過呀...如果uv好似你咁抵($630), 又整得過, 出面後加都係咁上下價錢!
回頂端
siuyinyin

發表發表於: Fri Jul 14, 2006 12:50 am

米高 寫到:

siuyinyin, 路過呀...如果uv好似你咁抵($630), 又整得過, 出面後加都係咁上下價錢!

米高,
我知呀! 我都計過真係差不多價錢. 但佢quote俾我整細相簿uv個價錢就唔抵囉... exactly幾多唔記得, 但記得係比出面整貴起碼$200, 所以我諗住本大相簿uv就係mc整, 細相簿就出面整.
回頂端
米高
XXX.XXX.105.189

發表發表於: Fri Jul 14, 2006 12:51 am

siuyinyin 寫到:
米高 寫到:

米高,
我知呀! 我都計過真係差不多價錢. 但佢quote俾我整細相簿uv個價錢就唔抵囉... exactly幾多唔記得, 但記得係比出面整貴起碼$200, 所以我諗住本大相簿uv就係mc整, 細相簿就出面整.

你影完再同佢地傾傾! may be...heheheh....
回頂端
12月pooh
XXX.XXX.119.202

發表發表於: Fri Jul 14, 2006 9:45 am

聽你地講左咁多呢,mc好似無送多10張相好似其他咁樣喎
回頂端