發表主題 回覆文章
viva_tunch
XXX.XXX.164.158

發表發表於: Thu Jul 06, 2006 4:17 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    喜歡綠色大自然的朋友可以試試看到大陸西部蜜月旅行,有風景優美的四川九寨、黃龍、海螺溝、雪山、草原,很漂亮哦。還有純戶外自然主題婚照的影樓可以同行,一舉兩得啦。
    Wink
    回頂端
    alan1826
    XXX.XXX.27.22

發表發表於: Thu Jul 13, 2006 3:16 am

不過成日都要行山都幾辛苦吓架
    回頂端
    麥兜豬
    XXX.XXX.197.198

發表發表於: Sat Oct 21, 2006 5:09 pm

有冇相可以分享下?
    回頂端
    alan1826
    XXX.XXX.134.178

發表發表於: Tue Oct 24, 2006 12:46 am

麥兜豬 寫到:
    有冇相可以分享下?

http://www.wretch.cc/album/album.php?id=alan1826&book=3
    回頂端
    M.T.
    XXX.XXX.180.71

發表發表於: Wed Nov 01, 2006 8:26 am

alan1826 寫到:
    不過成日都要行山都幾辛苦麍[

而家唔使O架。我8月先去完番O黎,O係四川搭飛機上九黃(?)機場。之後O係九寨溝,黃龍O個O的景點可以自己選擇行幾多/幾遠。九寨溝真係勁靚!!絕對值得一去。人地話而家呢個時候去有秋色落葉O個O的睇,好想搵個機會 10/11 月去多次 Embarassed
    回頂端
    alan1826
    XXX.XXX.67.49

發表發表於: Tue Nov 14, 2006 12:30 pm

M.T. 寫到:
    alan1826 寫到:
    不過成日都要行山都幾辛苦麍[

而家唔使O架。我8月先去完番O黎,O係四川搭飛機上九黃(?)機場。之後O係九寨溝,黃龍O個O的景點可以自己選擇行幾多/幾遠。九寨溝真係勁靚!!絕對值得一去。人地話而家呢個時候去有秋色落葉O個O的睇,好想搵個機會 10/11 月去多次 Embarassed

耍自已行上去先睇到靚景

回頂端
    viva_tunch
    XXX.XXX.120.4

發表發表於: Thu Feb 22, 2007 5:51 pm

麥兜豬 寫到:
    有冇相可以分享下?

不好意啦,很久一段時間沒有來這裏了。
    你可以看這個網站上九寨的照,他們還有其他地方的影像四姑娘山,麗江等地的http://www.ql-pg.com
    回頂端
    viva_tunch
    XXX.XXX.120.4

發表發表於: Thu Feb 22, 2007 5:52 pm

alan1826發的圖也很漂亮哦,謝謝
    回頂端
    串燒kristy
    XXX.XXX.182.235

發表發表於: Tue Jul 10, 2007 8:59 am

係呀,好似好靚咁....
    我同老公都好鐘意睇靚景ga....so 原本唸住10月去日本ga, 依家唸緊去唔去九x溝先,因為真係好靚下 Laughing
    回頂端
    Winnie1018
    XXX.XXX.152.254

發表發表於: Tue Jul 10, 2007 11:05 pm

我覺得人生點都要去一次九寨溝...

我上次去四川唔夠時間, 所以去唔到.... Crying or Very sad
    回頂端