發表主題 回覆文章
minis
XXX.XXX.177.46

發表發表於: Wed Jun 28, 2006 5:26 pm

廣告贊助 [隱藏]
請問有無人知道tasaki的介指口碑(售後服務,耐用性)如何.....

一對婚介又大概多少錢???
回頂端
jennie
XXX.XXX.178.133

發表發表於: Wed Jun 28, 2006 6:03 pm

服務好好呀!我聽日就可以去拎介指喇!
我地果對好似$4900一隻 Very Happy
回頂端
Luen Luen
XXX.XXX.129.11

發表發表於: Thu Jun 29, 2006 8:47 pm

我係6月份會展訂左一對白金介指 (pt1000) 約$6700。服務好好,sales好細心,7月中左右才取貨。
回頂端
Wednesday
XXX.XXX.56.22

發表發表於: Sat Jul 01, 2006 10:59 am

我都係tasaki度買結婚介指
佢地服務好好,SALES好有耐性又細心
我買個陣,佢地俾左好多意見我

不過聽講白金(pt1000)比較容易整花,所以佢地會有永久保養服務
回頂端
minis
XXX.XXX.177.104

發表發表於: Mon Jul 03, 2006 11:44 am

PT1000好D定係PT950...倆樣有什麼區別....

$6700?一隻定一對???

我都打算在7月的在EXPO訂 Razz
回頂端
minis
XXX.XXX.177.104

發表發表於: Mon Jul 03, 2006 11:45 am

PT1000好D定係PT950...倆樣有什麼區別....

$6700?一隻定一對???

我都打算在7月的在EXPO訂 Razz
回頂端
Wednesday
XXX.XXX.197.238

發表發表於: Mon Jul 03, 2006 8:50 pm

PT1000係純鉑金,會比較軟身...較易刮花
PT950就會比PT1000硬身少少

佢地D戒指有平有貴,視乎你揀咩款式
我一對就$12000
join expo會多野送D
回頂端
Luen Luen
XXX.XXX.129.11

發表發表於: Mon Jul 03, 2006 9:59 pm

係呀....正如Wednesday講PT1000係純鉑金,會比較軟身,介指會較光身,但就會較易刮花,但tasaki 佢地會有永久保養服務,免費翻新。而PT950就代表成份內有其他物質,好似18 k等,很以會硬身少少。我買的那一款是最簡單的,沒有鑽石的,所以 $6700一對。他們的介指是由日本進口的,所以要訂,若三至四星期後有貨取,我就book左7月6日取介指了,好心急呀..... Laughing
回頂端
jennie
XXX.XXX.21.104

發表發表於: Mon Jul 03, 2006 10:46 pm

Wednesday 寫到:
PT1000係純鉑金,會比較軟身...較易刮花
PT950就會比PT1000硬身少少

佢地D戒指有平有貴,視乎你揀咩款式
我一對就$12000
join expo會多野送D

會比較軟身咩?
我買果時個sales話唔會變型喎 Rolling Eyes
回頂端
minis
XXX.XXX.177.144

發表發表於: Tue Jul 04, 2006 11:07 am

謝謝你們的回答...

hope can choose in the expo

my buget is around 6000 a pair Embarassed
回頂端