發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Wed Aug 20, 2003 3:16 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我係 book 左彩福......
我舊年11月已book,而家已經有新菜單了,仲平左呢!覺得都已經好平,所以咪comfirm埋囉!

而且看到之前的姊妹留言,快d comfirm 好似好d!仲要看清楚佢係咪寫落本大簿度,咁就放心啦!呀!仲有佢會送一晚酒店,可以叫佢早d同你book埋嘛!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Fri Aug 22, 2003 7:56 pm

Cy
我係 book 彩福架!!!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Wed Oct 15, 2003 11:10 pm

我想在炮台山擺呀…唔知有冇人擺過呢?
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Mon Nov 03, 2003 12:05 pm

.
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Mon Nov 03, 2003 6:50 pm

係彩福呀!
sorry, too late to reply
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Thu Nov 06, 2003 2:51 pm

可否俾多d彩福酒家的有關酒席資料,因本人正考慮會否在這兒擺酒?
thanks!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Sun Nov 09, 2003 1:01 am

我男朋友個同事結婚係0個到擺酒, 我男朋友飲完番
0黍媽媽聲呀! 佢話個場係好靚, 但位經理好唔helpful, 要求親D乜都話好難安排, 乜m唔想理咁, D伙記又唔掂, 自己圍埋傾計唔做,最嬲都播DVD時,居然無音樂, 要重頭多一次, 但明明之前(4礞L時) 己經試播過無問題, 攪到好無引, 至於食物一般, 同價錢不相符, 希望大家小心考慮!!!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Sun Nov 09, 2003 4:21 pm

I have booked 'choi fuk' last month, my wedding date is on july04. I think the place is large enough and seems to be very new. The price is quite reasonable.
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Fri Jan 02, 2004 10:17 pm

我12月份在紅磡彩福擺完酒, 我對呢間酒樓既評語係"好唔掂呀, 千其唔好去個到擺酒"(普通食飯都可以)!!!
1. service 差, 一開席就趕收工, 上菜勁快!! D酒水要問先有, 唔問係唔會幫人客 ”添”架 !!
2. 檯 set 得好密, 仲有呀佢係用10人檯架, 坐12個人係好鬼迫架!!!
3. 唔夠人做野啦!!
4. 個場真係好靚, 但係D音響就好差啦(D聲好”折”)!!
5. D菜就......below average!!!
總言之就係”好失禮”啦, 因我好多朋友都有些不滿!!!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Fri Jan 30, 2004 4:34 pm

/
回頂端