發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Thu Jun 26, 2003 12:29 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
I'm no "jetso" too....only free red wine. we need to buy the brandy by ourselves. and 1 night deluxe room in 都會海逸lor.
also, we like the place very much as it's big enough and looks so clean and tidy.
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Tue Jul 01, 2003 6:33 pm

我亦已訂了28圍在10月,我媽媽亦時常往"彩福"食晚飯,亦覺得沒有問題,但可否告知酒樓幾點交場呢????
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Sat Jul 12, 2003 1:11 am

Pooh,

景逸軒幾錢圍呀?
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Sun Jul 13, 2003 1:27 pm

好唔掂, 伙計奇差, 當我同個friend傾計(談私事)既時間, 佢居然搭訕起來, 嚇我一跳!
伙計人又唔夠!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Mon Jul 14, 2003 7:48 pm

My wedding party will on 28 Mar 04, I hope can book near with KCR, so hope can know how much for 景逸軒. tks!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Mon Jul 14, 2003 8:37 pm

四月份去過"飲"的人,
我想問下你係去過景逸軒還是係彩福呀?
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Thu Aug 07, 2003 5:11 pm

訂左彩褔的新人,你地最近有無去幫襯下呀???
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Wed Aug 20, 2003 1:35 am

我7月去過食晚飯,都好full,因為佢d套餐好抵食,服務都算ok 啦!不過d^好迫!見到佢咁好生意都放心d !
我book左11月,已選了菜單,都覺得好抵!而家負責人不是陳生了,係莊生!態度好好!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Wed Aug 20, 2003 1:24 pm

TY
你咁快已選了菜單啦? 係呢有無新菜單出呀?
佢話一個月前去 confirm 圍數及菜單就得!!
好!! 等我都去食下飯先!!
多謝你的消息呀!!
回頂端
guest
XXX.XXX.0.0

發表發表於: Wed Aug 20, 2003 1:54 pm

T Y & MY MELODY
請問你地係講緊彩福 or 景逸軒 呀...???
...同埋o個位 ( 四月份去過"飲"的人) , 又係講緊邊間呢...??? 因為, 我係book 左景逸軒 架,
唔該晒..
回頂端