發表主題 回覆文章
Cat423
XXX.XXX.53.152

發表發表於: Sun Mar 19, 2006 10:17 pm

廣告贊助 [隱藏]
有無人訂左尖沙咀富豪酒店<金彩海鮮酒家>

when is your BIG date ??

Laughing
回頂端
chanchan
XXX.XXX.158.189

發表發表於: Tue May 09, 2006 3:32 pm

我07年1月呀,你幾時呀?
我已經攞左張coupon,預約埋映婚紗相啦, 你呢?
回頂端
enidsmile
XXX.XXX.98.170

發表發表於: Wed May 17, 2006 12:13 am

Hi,

我都訂左金彩, 07年2月呀! 其實我知道仲有另一個Page係講金彩, 不過太多版啦,睇得好辛苦呀!

我冇攞到張coupon影婚紗相呀, 因為台灣已經影左啦!

係呢, 其他野開始預備未 ?
回頂端
Muggles
XXX.XXX.14.30

發表發表於: Wed May 17, 2006 12:51 am

我舊年10月已book金彩, 而我既big date係 今年11/28 ^0^ 多多指教!
回頂端
enidsmile
XXX.XXX.98.170

發表發表於: Wed May 17, 2006 1:02 am

你好呀 ! 我係2月11日! 
係呢,你打算用邊個價錢?
我見你係另一個Page話搵唔到mua, me too~~而我budget有限,唔想太貴呀,如果搵到就請share一下啦! Thanks!
回頂端
Muggles
XXX.XXX.194.190

發表發表於: Thu May 18, 2006 12:02 am

下星期我會試一個mua, 朋友介紹, 試先睇下效果先介紹你呀~

enidsmile 寫到:
你好呀 ! 我係2月11日! 
係呢,你打算用邊個價錢?
我見你係另一個Page話搵唔到mua, me too~~而我budget有限,唔想太貴呀,如果搵到就請share一下啦! Thanks!
回頂端
Cat423
XXX.XXX.197.181

發表發表於: Tue Jun 20, 2006 4:26 pm

chanchan 寫到:
我07年1月呀,你幾時呀?
我已經攞左張coupon,預約埋映婚紗相啦, 你呢?

Sorry 咁遲先 reply. 我有用張 coupon. 約左下個月相. 你幾時影 ??
Wink
回頂端
lovechhichi
XXX.XXX.85.9

發表發表於: Tue Jun 20, 2006 4:39 pm

各位姐妹,我想問有冇這間酒家的 website or Floor Plan,佢個度可以擺幾多位,因為我打算07年結婚,而家想搜集多些資料準備下. thx
回頂端
V 仔
XXX.XXX.115.163

發表發表於: Tue Jun 20, 2006 9:43 pm

all
其實第2度有個專講金彩既topic,不如你地過去睇下,個邊d姊妹會幫到大家 Laughing
回頂端
Gigi(7)
XXX.XXX.172.37

發表發表於: Wed Jun 21, 2006 4:30 pm

我都在金彩擺酒....婚期是2006年12月30日呀.....

我都打算用張coupon.....但到現在我都未上去拎呀....唔知會否太遲呢??
其實我之前在大陸影左一輯架啦....而男朋友好似唔想在香港再影咁....之前大家有共識話唔加錢....佢好似唔信我咁....成日都怕我會把持不定....所以到現在都未去拎婚紗攝影coupon囉.... Sad
回頂端