發表主題 回覆文章
kikilai
XXX.XXX.206.19

發表發表於: Sun Jun 11, 2006 11:17 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
痛苦中----找不到mua --麻煩各位介紹一下 ~.~

當看了大家的文章後............苦惱找不到mua

大家可以介紹一下嗎?

thx

my e-mail : fung151180@hotmail.com
回頂端
mungpeggy
XXX.XXX.94.61

發表發表於: Sun Jun 11, 2006 11:23 pm

kikilai,

你入去呢度睇睇啦!我big date係用佢架!

http://fotop.net/elaineip
回頂端
mimi ^^
XXX.XXX.206.3

發表發表於: Wed Jun 14, 2006 11:43 am

kikilai,

咁你而家搵到MUA咪呀 !!

mimi ^^ 在 Tue Aug 08, 2006 4:58 pm 作了第 1 次修改
回頂端
姆姳老婆
XXX.XXX.84.69

發表發表於: Thu Jun 15, 2006 1:24 pm

mungpeggy,

想問下你個化妝師係big date 果日化得你ok嘛? 個妝濃唔濃? 同埋set 頭快唔快呀?
我見佢價錢都ok. 如果有人用過有comment就更好啦.......
回頂端
ah Ka
XXX.XXX.58.58

發表發表於: Thu Jun 15, 2006 6:01 pm

我都想搵個mua, 我有對好勁既黑眼圈同眼袋, 有無好介紹? my email: kaka_wedding@yahoo.com.hk
回頂端
mungpeggy
XXX.XXX.94.61

發表發表於: Thu Jun 15, 2006 10:30 pm

姆姳老婆,

我big date係今年11月22日呀!都未到,所以未知,不過Elaine手勢唔錯,好細心架!個妝唔算好濃,用過的姊妹對佢的comments都幾好,其實你可以考慮試妝先囉!

姆姳老婆 寫到:
mungpeggy,

想問下你個化妝師係big date 果日化得你ok嘛? 個妝濃唔濃? 同埋set 頭快唔快呀?
我見佢價錢都ok. 如果有人用過有comment就更好啦.......
回頂端
princess bb
XXX.XXX.232.254

發表發表於: Mon Jul 17, 2006 5:07 pm

係啦.....好怕d人好hard sell....會唔知點.....希望可以搵到真係為我好的化妝師
回頂端
mimiwai
XXX.XXX.124.118

發表發表於: Mon Jul 17, 2006 11:51 pm

我結婚時化妝同髮型係分開的,因為我驚是但衰一樣,因為我自己都試過三個化妝師,set頭都唔係好得
跟住朋友介紹左佢地俾我,如果你地有興趣就pm我俾資料你地
回頂端
fatfat812
XXX.XXX.177.206

發表發表於: Thu Aug 10, 2006 5:11 pm

mimiwai 寫到:
我結婚時化妝同髮型係分開的,因為我驚是但衰一樣,因為我自己都試過三個化妝師,set頭都唔係好得
跟住朋友介紹左佢地俾我,如果你地有興趣就pm我俾資料你地

我都有興趣呀,可否PM俾我呀, THANKS!!!
回頂端
mimiwai
XXX.XXX.200.15

發表發表於: Fri Aug 11, 2006 11:53 am

fatfat812,
我pm了你,你睇下收唔收到,
如果收唔到,你可以email我
mimiwaiwai@yahoo.com.hk[/quote]
回頂端