發表主題 回覆文章
大頭面包
XXX.XXX.162.61

發表發表於: Fri Jun 02, 2006 5:23 pm

廣告贊助 [隱藏]
佢地自己做埋男女主角,個故仔係講佢地結婚的原因。好特別架!而且我見到佢地需然第一次出鏡﹐但係我地都覺得好自然同好似睇緊一套短片咁。同埋D鏡頭好靚,我女朋友都睇得好肉緊,又話想拍一條俾我地未來個婚禮!
我問佢地向邊度搵番泥,原來個攝影師係拍開廣告,而家試下幫人拍故事性片頭。咁我又問佢地用左幾多錢啦,佢地話大概$2萬至$3萬內的事。雖然比我心目中的預算多左D,但係睇到女朋友?晒個樣,佢話值得喎!
D女人真係!!!
回頂端
hitchcock
XXX.XXX.88.87

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 12:56 am

can u send me the link of the wedding video?
thx so much
回頂端
bobo
XXX.XXX.147.156

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 1:08 am

請問呢個價錢包左幾多野呀 Question 只係片頭呀 Question
回頂端
r97
XXX.XXX.129.245

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 1:22 am

大頭面包,

Can I have the link and information please? Thank you.

r97r@hotmail.com
回頂端
JWBIGFISH
XXX.XXX.84.138

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 9:26 am

Can I have the information too...

biglapfish@yahoo.com.hk
回頂端
大頭面包
XXX.XXX.162.61

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 12:34 pm

first, i need to ask my friend did they have a copy first.
回頂端
Ray
XXX.XXX.196.31

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 12:36 pm

我都好有興趣呀
可以讓我開開眼界嗎
2、3 萬就真係唔捨得,都想睇睇啊!!!

raykwokmail@hotmail.com

thx
回頂端
Ray
XXX.XXX.196.31

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 12:37 pm

我都好有興趣呀
可以讓我開開眼界嗎
2、3 萬就真係唔捨得,都想睇睇啊!!!

raykwokmail@hotmail.com

thx
回頂端
CC LONG.
XXX.XXX.223.198

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 12:49 pm

大頭面包

Can I have the information too... thx

szehk@hotmail.com
回頂端
hello BB
XXX.XXX.203.249

發表發表於: Sat Jun 03, 2006 10:34 pm

Can you send to me, pls?

ivy-farway@hotmail.com

Thanks!
回頂端