發表主題 回覆文章
EY007
XXX.XXX.100.225

發表發表於: Fri Sep 26, 2008 1:04 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    Nicole Kong 寫到:
    我們去年12月結婚,打算今年尾去北海道慶祝結婚週年。原本想聖誕去的,但有朋友話不如等1,2月先去,因為有雪祭同坐破冰船。有冇jm試過聖誕和2月去北海道呀?覺得哪段時間較好呢? Rolling Eyes

我今年年底結婚, 想去北海道honeymoon,
    唔知幾時有得報團呢?
    回頂端
    mickeykk
    XXX.XXX.86.49

發表發表於: Sun Dec 07, 2008 4:59 pm

EY007 寫到:
    我們去年12月結婚,打算今年尾去北海道慶祝結婚週年。原本想聖誕去的,但有朋友話不如等1,2月先去,因為有雪祭同坐破冰船。有冇jm試過聖誕和2月去北海道呀?覺得哪段時間較好呢? Rolling Eyes

唔知幾時有得報團呢?

我今個月bd, 早幾日已經book咗旅行團2月去北海渡啦, 基本上而家間間旅行社都開始收人啦, 同埋早d book起碼唔洗左揀右揀嘛!!
    回頂端
    catsweet18
    XXX.XXX.48.160

發表發表於: Tue Dec 09, 2008 4:23 pm

mickeykk 寫到:
    EY007 寫到:

唔知幾時有得報團呢?

我今個月bd, 早幾日已經book咗旅行團2月去北海渡啦, 基本上而家間間旅行社都開始收人啦, 同埋早d book起碼唔洗左揀右揀嘛!!

咁而家有無貴到呀?
    回頂端
    Y&J
    XXX.XXX.251.202

發表發表於: Wed Dec 10, 2008 2:01 pm

有無人會1月尾去北海道呀?
    回頂端
    Y&J

發表發表於: Wed Dec 10, 2008 2:02 pm

我今個月bd, 早幾日已經book咗旅行團2月去北海渡啦, 基本上而家間間旅行社都開始收人啦, 同埋早d book起碼唔洗左揀右揀嘛!![/quote]

你報左邊間呀? 幾錢呢?
    回頂端
    Y&J

發表發表於: Wed Dec 10, 2008 2:04 pm

EY007 寫到:

唔知幾時有得報團呢?

mickeykk

你報左邊間呀? 幾錢呀?
    回頂端
    mickeykk
    XXX.XXX.88.10

發表發表於: Thu Dec 11, 2008 11:00 pm

Y&J 寫到:
    EY007 寫到:

唔知幾時有得報團呢?

mickeykk

你報左邊間呀? 幾錢呀?

我報咗縱橫遊7天, 團費9千幾, 我同bf都覺得價錢好合理呀!
    回頂端
    JujU
    XXX.XXX.71.192

發表發表於: Fri Dec 12, 2008 10:57 pm

東瀛遊去日本最正!
    回頂端
    kitty&daniel
    XXX.XXX.219.55

發表發表於: Sat Dec 13, 2008 8:17 pm

Hi

""東瀛遊去日本最正!"" - agreed Laughing Laughing
    回頂端
    pigc
    XXX.XXX.210.20

發表發表於: Fri Dec 26, 2008 10:33 pm

廸廸仔 寫到:
    我都想去 北海道 ar 原來 秋天去 d 景色都好靚 Very Happy

一年四季都好靚
    回頂端