發表主題 回覆文章
cowcowcow
XXX.XXX.199.4

發表發表於: Fri Sep 15, 2006 5:22 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    Water Lily 寫到:
    To cowcowcow:

d旅行社話佢地會10月頭有自由行, 但唔知跟團既資料會唔會一齊出呢?? Rolling Eyes
    如果我有資料, 就話聲你聽啦!

好呀,到時有消息你通知我吖, 不過我早兩日問過一間佢地就話要到10中左右先有團資料囉. Anyway, thanks !

mleung0729@yahoo.com.hk
    回頂端
    Water Lily
    XXX.XXX.90.4

發表發表於: Sat Sep 16, 2006 12:34 am

cowcowcow 寫到:
    好呀,到時有消息你通知我吖, 不過我早兩日問過一間佢地就話要到10中左右先有團資料囉. Anyway, thanks !

mleung0729@yahoo.com.hk

U are welcome! Wink
    回頂端
    fififian
    XXX.XXX.239.179

發表發表於: Sun Sep 17, 2006 10:44 pm

d旅行社話佢地會10月頭有自由行, 但唔知跟團既資料會唔會一齊出呢?? Rolling Eyes

Pls tell me also...I'm planing to go the same place,ths.
    fififian@[URL filtered]
    回頂端
    SimCindy
    XXX.XXX.208.60

發表發表於: Mon Sep 18, 2006 6:13 pm

你地如果plan 去honeymoon, 可以參考我之前的plan呀!

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=103879
    回頂端
    小叮噹
    XXX.XXX.25.170

發表發表於: Wed Sep 20, 2006 10:39 am

有無人知大概預幾錢呀? Surprised
    回頂端
    kenway
    XXX.XXX.143.251

發表發表於: Wed Sep 20, 2006 11:29 am

disney 寫到:
    Sindymanman 寫到:
    咁多位, 你地好.. 我都11月結婚, 都打算去北海道honeymoon.. 不過我怕11月未有雪.. 打算12月中or 尾先去呀... 我打算去10日. 自己搵酒店. 由hk去tyoko再座jr去北海道.. 而家好努力咁搵緊資料...

而家先開始, 唔知會唔會太遲呢?
    有冇人都打算12月中去北海道呢?

hi.........恭喜你11月做新娘子 Wink 我都係11日結婚,都係打算12月中去北海道,同你一樣都係驚11月冇雪落所以遲少少去honeymoon囉.你諗住自遊行呀.我就報團,因為唔洗煩嘛 Laughing .唔知北海道d海鮮同刺身係唔係真係o甘如好食呢,上起都溜晒口水呀....... Embarassed

disney,
    妳12月幾出發呀?? 跟邊間??
    我都係12月呀... 打算7號出發, 多數跟東瀛遊..唔知撞唔撞到呢?
    haha..
    回頂端
    Kitman
    XXX.XXX.116.95

發表發表於: Wed Sep 20, 2006 1:28 pm

kenway

我諗住12月6日出發喎!因為我big day4號,都係想跟東瀛遊
    回頂端
    kenway
    XXX.XXX.143.251

發表發表於: Wed Sep 20, 2006 5:39 pm

Kitman 寫到:
    kenway

我諗住12月6日出發喎!因為我big day4號,都係想跟東瀛遊

oh...妳早我一日呀, 因為我5/12先擺酒, 6/12 要去還野, 趕唔切出發呀!!
    如果唔係... 我地可能同團呀... Embarassed
    回頂端
    lemonh2o
    XXX.XXX.223.179

發表發表於: Wed Sep 20, 2006 10:24 pm

哎呀....我唸住9/12-11/12出發呀.... Rolling Eyes
    回頂端
    Water Lily
    XXX.XXX.219.210

發表發表於: Mon Sep 25, 2006 2:26 pm

fififian 寫到:

Pls tell me also...I'm planing to go the same place,ths.
    fififian@[URL filtered]

Hi fififian,

Sorry咁遲覆, 因我最近好忙.
    你係咪自由行呢? 買左package未? or 機票未?

我有資料就share 下啦! Smile

lily
    回頂端