發表主題 回覆文章
wakobebe
XXX.XXX.224.62

發表發表於: Mon May 08, 2006 12:13 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我今年12月會結婚
    計劃緊去關島honeymoon
    但係...我想問...12月...關島0既天氣大概會係點呀?
    回頂端
    小石
    XXX.XXX.232.1

發表發表於: Tue Feb 20, 2007 11:56 pm

關島一年四季既氣候都幾乎係一樣的
    佢會大約30度左右,但係因為天氣唔似香港咁濕,你唔會覺得唔舒服!
    佢陽光好好,但都有會雨,不過你放心,只係落一陣又即出太陽0個隻~~

我都係黎緊12月結婚,都係想去關島honeymoon
    我以前去過關島一次,呢個地方好正的 Laughing ,所以我honeymoon都會再去
    你放心啦!
    回頂端
    FCW
    XXX.XXX.229.166

發表發表於: Sun Apr 06, 2008 5:51 pm

關島一年四季天氣差不多
    12月像香港夏天, 間中有雨, 但天色最靚
    回頂端
    Ah Leung
    XXX.XXX.81.136

發表發表於: Mon Apr 28, 2008 12:20 pm

關島, 我去過5次,
    諗起都想再去.
    回頂端
    annim
    XXX.XXX.97.240

發表發表於: Sat Aug 02, 2008 11:26 pm

我都係去關島同塞斑島渡蜜月,個度好正好relax, 我去個時都有落雨,但通常好快就出太陽。

記住要去參加出海睇海豚,佢地d船有雷達,包睇到海豚。
    回頂端
    cammy.chu
    XXX.XXX.165.164

發表發表於: Fri Nov 28, 2008 3:33 pm

想問問跟團去,還是去到join local tour?
    回頂端
    visitor2
    XXX.XXX.224.109

發表發表於: Tue Dec 30, 2008 10:05 pm

for more informations of Guam. email : guam177@yahoo.com
    回頂端
    mk_kwok
    XXX.XXX.246.129

發表發表於: Tue Sep 01, 2009 10:01 am

關島去塞班島有幾遠?
    如果2個地方去晒, 5日夠唔夠? or 7日?
    回頂端
    juice 99
    XXX.XXX.103.136

發表發表於: Fri Jun 04, 2010 3:23 pm

wakobebe 寫到:
    我今年12月會結婚
    計劃緊去關島honeymoon
    但係...我想問...12月...關島0既天氣大概會係點呀?

關島一年四季既氣候都幾乎係一樣的 ~
    回頂端
    catsweet18
    XXX.XXX.167.8

發表發表於: Tue Oct 19, 2010 12:09 am

annim 寫到:
    我都係去關島同塞斑島渡蜜月,個度好正好relax, 我去個時都有落雨,但通常好快就出太陽。

記住要去參加出海睇海豚,佢地d船有雷達,包睇到海豚。

想問問係咪參加當地團,就可以睇海豚,還是香港一次個報名呀?
    回頂端