發表主題 回覆文章
妮妮啊
XXX.XXX.9.154

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 12:29 pm

廣告贊助 [隱藏]
各位姊妹
如你們把郵址PM我 和 留口訊在此頁面會好D
回頂端
妮妮啊

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 12:51 pm

v3694

我已回郵你的PM了!看看啊!
回頂端
妮妮啊

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 12:56 pm

foreverfriend 寫到:
妮妮,

Can you send me the photos also, thx

我SEND MAIL了,請看!
回頂端
nerine
XXX.XXX.147.139

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 1:00 pm

妮妮啊 寫到:
我當姊妹時買了一些韓國潮流裙,平時可以出街著啊,不錯! 街外買約$400,連我樓下將軍澳中心也要$380。無謂一次而浪費$買姊妹裙啊!

我買了竟唔洗$100/ 件,上星期我再訂購了4件,1件給我妹呢!

我可以send d相和資料比你地。

Dear 妮妮

我都想睇睇d相同資料....可否e-mail 比我

nerine2827@yahoo.com.hk
回頂端
妮妮啊

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 1:10 pm

Wendy*V* 寫到:
可以send給我嗎?thanks!

我已電郵你了!!!!!!!!看看!
回頂端
可愛大口妹
XXX.XXX.144.24

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 1:30 pm

joannemys@gmail.com
回頂端
BEBE1437
XXX.XXX.18.116

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 1:34 pm

妮妮啊 寫到:
我當姊妹時買了一些韓國潮流裙,平時可以出街著啊,不錯! 街外買約$400,連我樓下將軍澳中心也要$380。無謂一次而浪費$買姊妹裙啊!

我買了竟唔洗$100/ 件,上星期我再訂購了4件,1件給我妹呢!

bebe14372000@yahoo.com.hk
回頂端
妮妮啊

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 3:02 pm

BEBE1437 寫到:
妮妮啊 寫到:

bebe1437已電郵你了,可愛大口妹我也已電郵你了,請看!!!!!!!!!!!
回頂端
RS
XXX.XXX.58.114

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 3:08 pm

妮妮啊,

我都想睇睇d相同資料....可否pm 比我?

謝謝!
回頂端
hdchris
XXX.XXX.189.163

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 3:11 pm

Can you send me the photo & info?

estherkwm@gmail.com

Thx!!
回頂端