發表主題 回覆文章
V-Jie
XXX.XXX.52.229

發表發表於: Mon Apr 17, 2006 2:46 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    五月尾打算去東歐, 因為無時間, 想跟團有無好提議??? 8-10 天呀~
    多謝各份分享......
    回頂端
    小矮人
    XXX.XXX.59.204

發表發表於: Mon Apr 17, 2006 10:32 am

我下個月廿一日結婚, 咁廿三日出發, 我是報了永安的, 十一天去七個國家的, 你都可以去看下的, 我所報的團是 ecx11m, 它都有九或十一天, 我便報了十一天。
    回頂端
    V-Jie
    XXX.XXX.103.81

發表發表於: Mon Apr 17, 2006 7:01 pm

Laughing 係呀.... 我聽聞"鐡行" 既依家的勝景遊....好似幾好喎.....有無人有經驗呀??
    回頂端
    nora
    XXX.XXX.198.161

發表發表於: Tue Apr 25, 2006 4:28 pm

鐵行=勝景遊。 勝景或捷旅 <--呢2家辦東歐/歐洲都好出色 (但價錢偏貴少少,但係都藉得,因為住既酒店較方便慳好多時間,質素同其他永x/康x... 差好遠)
    另翠明都係一個唔錯既選擇
    而東歐必須要去捷克的布拉格,沽姆洛夫,因為真係好靚...洗費都唔算貴。
    回頂端
    V-Jie
    XXX.XXX.211.59

發表發表於: Mon May 01, 2006 1:08 am

依家最後階段去選, 勝景$ 11xxx (坐CX. 來回都係由FRANKFURT..., 翠明 最平... 10xxx同捷旅$12xxx 就LH..... 經FRANKFURT/MUNICH)其他大致到差不多....
    有無特別意見呢? 當中相差有成1xxx 不知道分別係???? 有無地方可以比較一下??!!

P.s.多謝NORA and 小矮人的reply Laughing 呀.......
    回頂端