發表主題 回覆文章
Sentence
XXX.XXX.175.174

發表發表於: Sat Mar 11, 2006 2:27 am

廣告贊助 [隱藏]
我想問有冇人join 過呀??? 覺得佢地點呀 ??
回頂端
Pooh(4)
XXX.XXX.132.28

發表發表於: Sat Mar 11, 2006 4:13 pm

poor sevice, don't join better!
回頂端
Sentence
XXX.XXX.175.31

發表發表於: Sat Mar 11, 2006 9:03 pm

Pooh(4) 寫到:
poor sevice, don't join better!

可唔可以講鵀陷X差 ??? 因為我係ㄞ蔭i join 鼳\]個套餐 .... Crying or Very sad
回頂端
摩池池
XXX.XXX.97.170

發表發表於: Wed Mar 15, 2006 3:58 pm

I joined its package ah! But after seeing the poor comments on the internet, I want to cry now!!

My package is 7.8K.... got only 3 造型 for bride and 2 for groom jah...
and 20 +5 pics jah...

aiii I am so regret now
回頂端
WYM
XXX.XXX.238.18

發表發表於: Wed Mar 15, 2006 4:25 pm

我上星期才映完, 都幾滿意呀!
不用擔心呀!
回頂端
walterma.com
XXX.XXX.62.7

發表發表於: Thu Mar 16, 2006 11:14 pm

我將下周去, 請問你是由那位攝影師拍?
回頂端
jl jl
XXX.XXX.97.222

發表發表於: Sat Mar 18, 2006 12:48 am

join 左就唔好擔心咁多啦.... 每間攝影公司都有人話好同唔好架啦 Wink ,要驚都驚唔得咁多 Rolling Eyes ,我都係sat join左.... 星期一走上網check下珍琳蘇的評語,好壞參半啦﹗話唔好的一定數到一棟都無,我睇完真係驚到無晒心機 Crying or Very sad ,飯都食唔落....
之後,我fd同我講︰叫我唔好擔心咁多,你帶住咩心情去好重要架﹗訂都落左,咁咪隨遇而安囉 Very Happy ,開開心心影唔好咩。
放心啦﹗有大家陪你.... Wink

你地念住幾時去影呀﹖
回頂端
WYM

發表發表於: Sat Mar 18, 2006 10:38 am

攝影師係蔡sir呀! 幾好人, 好專業! 助手阿v好搞笑, 又好有design sense呀!
影出黎效果幾好呀, 好sweet!
其實應該叫佢地burn cd比我, 依家無得比大家睇添!~
整體都好滿意! 化妝師都好pro呀! 幾好人!
回頂端
jl jl
XXX.XXX.149.154

發表發表於: Mon Mar 20, 2006 9:48 am

WYM 寫到:
攝影師係蔡sir呀! 幾好人, 好專業! 助手阿v好搞笑, 又好有design sense呀!
影出黎效果幾好呀, 好sweet!
其實應該叫佢地burn cd比我, 依家無得比大家睇添!~
整體都好滿意! 化妝師都好pro呀! 幾好人!

你個plan唔包burn cd咩﹖好似我join個係有cd比番你喎.....
有無計仔整d相落cpu到,比1-2張我地睇下呀.....
回頂端
WYM

發表發表於: Mon Mar 20, 2006 1:54 pm

CD會比返, 不過係執好晒, 排晒版到五月先有得拎!
上次去揀完相, 應該可以叫佢地burn隻cd比我地先既!
依家無得睇住, 我send左email比佢地, 等佢地執好相會再通常我!
回頂端