發表主題 回覆文章
nana(2)
XXX.XXX.185.232

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:17 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
karensheep 寫到:
kiwi 寫到:
kiwi...
你係只想搵好日子?定要擇個日子係岩你同你既另一伴? Rolling Eyes

最好兩個都有~~~因為我擇呢3日..係電子通勝咁啱都係宜嫁娶

如果呢3日比相士擇過都唔好既..

我就會放棄~~

哈..我係唔係好貪心???

你不如比哂資料師傅擇日子啦 Wink ,因為要岩自己和另一半既日子,其實唔係太多架,好似之前我諗住2月尾,點知佢都冇,要去到3月,所以如果你都要岩自己既日子,就暫時唔好諗電子通勝既好日子 Wink

其實擇日係計你舊曆生日架, 所以千祈唔好就咁睇宜嫁娶就算, 因為分分鐘可能唔match你地, 如果對呢方面唔係咁熟既話你都係比人擇日好d呀~
回頂端
nana(2)
XXX.XXX.185.232

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:20 am

kingkong....
聽說現在負責人是女人比較態度差!若是真的便會打去客戶服務部投訴!

點解我冇諗過既? Shocked 真係多謝你既提點 Laughing

我book果陣係黃經理攪, 後尾再上去傾野果陣就係魏小姐招呼, 幸好佢對我既態度都ok呀, 可能已經book左掛, 我叫佢送返backdrop既名牌比我佢都肯~
回頂端
pig
XXX.XXX.229.221

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:28 pm

apple : 我都係5月尾去訂酒席的...但都要4680.....唉,你應該早些post出來..咁我就可能講到4280個價了..不過好彩係黃經理走之前落了訂.他的人真好...有什麼消息大家再講
回頂端
pig

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:28 pm

apple : 我都係5月尾去訂酒席的...但都要4680.....唉,你應該早些post出來..咁我就可能講到4280個價了..不過好彩係黃經理走之前落了訂.他的人真好...有什麼消息大家再講
回頂端
pig

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:29 pm

回頂端
pig

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:29 pm

回頂端
pig

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:33 pm

不如我們update自己的bigdate出來,等未book的姊妹有個預算...

pig : 2007年11月18日 (6/f)
回頂端
Pen
XXX.XXX.124.115

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 2:33 pm

My big date is 28/10/2007 (6/F)!!
回頂端
Fullmoon
XXX.XXX.80.6

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 2:35 pm

我年尾結婚, 唔想玩新娘新郎遊戲, 所以諗住玩d group game, 因太耐無去過飲宴, 唔知d人興玩d什麼group game呢, 希望知道的人可留資料啦!!!
回頂端
Fullmoon
XXX.XXX.80.6

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 2:36 pm

我年尾結婚, 唔想玩新娘新郎遊戲, 所以諗住玩d group game, 因太耐無去過飲宴, 唔知d人興玩d什麼group game呢, 希望知道的人可留資料啦!!!
回頂端