發表主題 回覆文章
pig
XXX.XXX.125.228

發表發表於: Sat Aug 05, 2006 4:20 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
你們好呀..我係5月已經book了出年11月的了...我都是王經理幫手的..他真的好好人...知道他冇係呢間到做真的可惜..希望遲些紅磡stable了佢會返來啦...

見到你們咁頭痛...說真..魏 小姐的態度真的不太nice..希望你們傾得一切順利啦...
回頂端
kiwi
XXX.XXX.23.81

發表發表於: Sat Aug 05, 2006 8:35 pm

07年通勝到底幾時有.我想快d 有個日子先去傾..
冇日子真係人地都唔想蘇我....

我同bf係00年1月16日((星期日))開始一齊..
因為個時都係未到16歲..覺得拍夠10年都冇問題..
到時都未到26歲...即係想2010年1月16日擺((又係星期日))..又幾好咁..
但係我唔想到27歲先生BB...為有提早結婚..

所以而家想係08年1月到擺酒..但係通勝咁耐都唔出~~真係好唔開心~~
其實1月31日又係我生日~~
呢日都係我心水..
總括黎講~08年1月..我有3日心水日子~

第一選擇)1月16日(三)
第二選擇)1月19日(六)
第三選擇)1月31日(四)

呢3日係電子通勝裡面都係宜嫁娶~
但係真係要等到07年通勝出埋先敢下決定~~
如果係你地..你地會擇邊日???
回頂端
Pen
XXX.XXX.124.115

發表發表於: Sat Aug 05, 2006 10:41 pm

大家好!
我好耐都無上呢度同大家傾吓計, 因為比較忙呀!! 同埋我又無留意到自己原來係有私人訊息, 我都係最近先知, 所以之前各位姊妹留咗言比我, 我要講聲Sorry呀!!

我已經book咗07年10月28日, 都係同黃經理傾, 之前原本係魏小組serve我地,但我地都覺得佢態度唔係咁好, 都唔憂做!! 所以我地自己約實黃經理傾, 最後都順順利利!!

Kiwi,
如果比我揀, 我梗係揀星期六啦!! (1月19日)
回頂端
karensheep
XXX.XXX.239.20

發表發表於: Sun Aug 06, 2006 1:49 am

kiwi...
你係只想搵好日子?定要擇個日子係岩你同你既另一伴? Rolling Eyes
回頂端
kiwi
XXX.XXX.23.81

發表發表於: Sun Aug 06, 2006 2:08 am

karensheep 寫到:
kiwi...
你係只想搵好日子?定要擇個日子係岩你同你既另一伴? Rolling Eyes

最好兩個都有~~~因為我擇呢3日..係電子通勝咁啱都係宜嫁娶

如果呢3日比相士擇過都唔好既..

我就會放棄~~

哈..我係唔係好貪心???
回頂端
APPLE & 阿細
XXX.XXX.7.248

發表發表於: Sun Aug 06, 2006 2:58 am

大家好 Very Happy

我係啱啱先睇到呢個有關" 彩福" 的留言 Shocked

我都book左旺角彩福 Surprised

big date 31-03-2007 Very Happy

擺28-30圍 ($4280)

係黃忠仁經理同我傾

佢冇話包場要13萬喎 Idea
(我23-05-06已落訂 -- 張單寫明 6 樓全場)

其實我book 07年擺酒 , 應該係唔係每圍$4280 ( 07年價$4680)
但我06年5月頭打電話去酒樓問 , 佢話07年菜單應該未加價 , 仲叫我唔需要咁快落訂 , 點知到5月中開電腦入佢公司網站一睇就加左價 ,
Twisted Evil Evil or Very Mad
係心心不憤的情況下就打個電話去彩福的客戶服務的hotline , 最後就搵左黃忠仁經理同我傾 , 仲俾我用番06年菜單的價錢俾我booking&落訂金

我真係好好彩呀 Wink

==============================
仲有07年菜單咪送少好多優惠

黃經理都送番俾我 Smile

好似
(1) 我唔要酒樓送啤酒 , 黃經理就改送入席後汽水任飲
(因為黃經理話酒席燕京送啤酒 , 但我係某啤酒公司任職 , 要指定用公司生產的啤酒 . 唔用公司啤酒想炒呀)

(2) 免費送全場椅套

(3) 送每席1張聖安娜餅券

等等 .................

=====================================
ps 如果你地係用酒樓張請帖 (要加印的話 , 每張$2.00)

Exclamation 我都會用酒樓的請帖, 請帖算係新款唔似美心張帖咁老土 Exclamation
=================================

** 我試左菜 , 都ok , 不過收銀d態度就唔好 Evil or Very Mad Twisted Evil

(我係叫我妹去櫃面碌卡 , 而我就去睇張帖sample ,
我妹冇俾tips , 個收銀仲要開口問我妹俾tips ) Evil or Very Mad Twisted Evil

====================================
最後 , 我間啤酒公司今年的annual dinner 都好似係去旺角彩福
(我係公司收到風 -- annual dinner 日子未定)
Rolling Eyes 如果係真 , 到時我再試真d菜&留意d staff態度再話俾大家知
======================================
有需要的可send e-mail 俾我 : gh6270@yahoo.com.hk
======================================

旺角彩福皇宴
始創中心1字樓 (彩福廳 35席 皇宴廳 33席)

客戶服務的hotline -- 28112768
黃忠仁經理mobile -- 60895265
回頂端
kingkong
XXX.XXX.41.139

發表發表於: Sun Aug 06, 2006 11:43 pm

Apple&阿細
嘩!你有那麼多圍數,你怕唔怕逼呀!因為沒有娛樂區,其實我也有差不多三十圍,但不想太逼,可能會不請同事,再加上會在酒樓做註冊,所以鬆動點會較好,但我會遲你們幾個月先至擺,希望你們擺完會再在這兒分享!
我都是由黃經理負責的,現在他走了,聽說現在負責人是女人比較態度差!若是真的便會打去客戶服務部投訴!

kingkong
回頂端
karensheep
XXX.XXX.21.251

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 12:57 am

kiwi 寫到:
karensheep 寫到:
kiwi...

最好兩個都有~~~因為我擇呢3日..係電子通勝咁啱都係宜嫁娶

如果呢3日比相士擇過都唔好既..

我就會放棄~~

哈..我係唔係好貪心???

你不如比哂資料師傅擇日子啦 Wink ,因為要岩自己和另一半既日子,其實唔係太多架,好似之前我諗住2月尾,點知佢都冇,要去到3月,所以如果你都要岩自己既日子,就暫時唔好諗電子通勝既好日子 Wink
回頂端
karensheep

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:00 am

kingkong....
聽說現在負責人是女人比較態度差!若是真的便會打去客戶服務部投訴!

點解我冇諗過既? Shocked 真係多謝你既提點 Laughing
回頂端
karensheep

發表發表於: Mon Aug 07, 2006 1:03 am

apple&亞細

恭喜你地啊,祝你地婚宴當晚一切順利 Very Happy
未來有咩新進展,記住上黎傾下呀 Wink
(多d上黎啦)

你咁早book,就應該幾順利,希望我都冇咩問題啦 Rolling Eyes
回頂端