發表主題 回覆文章
orangejuice
XXX.XXX.145.121

發表發表於: Tue Mar 07, 2006 3:56 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
有冇人知道〔彩福〕好冇呀?佢唔擺expo架.
食物點?
服務點?
場地點?
回頂端
水晶
XXX.XXX.215.220

發表發表於: Tue Mar 07, 2006 4:48 pm

喂!!!!我有諗過去彩福擺酒,彩福有幾間。
你想係邊間呀????
Laughing
回頂端
orangejuice

發表發表於: Tue Mar 07, 2006 5:04 pm

旺角呀,方便呀馬,四月新開,但未裝修,又唔知食物服務好唔好!不過,仲等緊父母feedback呀! Rolling Eyes

你呢?! Very Happy

有冇人係其他彩福擺過酒呢? Surprised
回頂端
orangejuice

發表發表於: Wed Mar 08, 2006 12:42 pm

有冇人可以share下呢!! Rolling Eyes
回頂端
夢遊
XXX.XXX.60.181

發表發表於: Sun Apr 16, 2006 12:17 pm

佢地25/4開張, 到時我都想睇麰茬.
回頂端
melody(3)
XXX.XXX.126.183

發表發表於: Sun Apr 16, 2006 7:58 pm

請問有無人知紅磡個間彩福點樣??service同食物ok嗎??
回頂端
Vixen
XXX.XXX.23.131

發表發表於: Mon Apr 17, 2006 1:56 pm

我都等緊25/4開張去睇場...

唔知旺角menu同唔同紅磡呢? 因我打過電話去紅磡問, 類似負責人話應該會同紅磡menu一樣, 咁我上星期去紅磡睇過兼攞menu睇, 紅磡嗰間都幾靚架, 因為我得一個人, 只係喺門口裝裝吓, 見到佢有兩個廳, 一個直望係大廳, 眼見應該可以擺20+; 另一個廳喺右手邊, 睇唔到有幾大, 不過有盞大水晶燈近入口.

menu好底呀, 只記得最平4280? 但係送o既嘢都唔少呀~~
包+1, 包任飲, 每3圍送一支vsop/每圍送一支紅酒, 包請帖連印, 一隻豬, 包6:00 - 8:00雞尾酒連小食, 包中or西式佈置, 包進場追光燈? & 煙霧, 其實仲有好多基本嘢, 不過唔係咁記得喇...

至於旺角, 因為前身係戲院, 所以樓底會幾高, 同埋上手係帝豪, 本身都有去飲過, 環境都唔錯, 冇柱, 4/f可以擺最多25圍, 6/f可以再擺多啲, 當然佢而家點安排我唔知啦, 大家一齊等25/4啦~~ Laughing
回頂端
夢遊

發表發表於: Tue Apr 18, 2006 10:16 am

Vixen 寫到:

唔知旺角menu同唔同紅磡呢? 因我打過電話去紅磡問, 類似負責人話應該會同紅磡menu一樣, 咁我上星期去紅磡睇過兼匍enu睇, 紅磡黧○ㄣX靚架, 因為我得一個人, 只係鰝糷f裝裝, 見到佢有兩個廳, 一個直望係大廳, 眼見應該可以擺20+; 另一個廳鬘k手邊, 睇唔到有幾大, 不過有盞大水晶燈近入口.

menu好底呀, 只記得最平4280? 但係送o既炡ㄜ齯盓r~~
包+1, 包任飲, 每3圍送一支vsop/每圍送一支紅酒, 包請帖連印, 一隻豬, 包6:00 - 8:00雞尾酒連小食, 包中or西式佈置, 包進場追光燈? & 煙霧, 其實仲有好多基本, 不過唔係咁記得喇...

至於旺角, 因為前身係戲院, 所以樓底會幾高, 同埋上手係帝豪, 本身都有去飲過, 環境都唔錯, 冇柱, 4/f可以擺最多25圍, 6/f可以再擺多, 當然佢而家點安排我唔知啦, 大家一齊等25/4啦~~ Laughing

Hello!
我睇過佢地個menu, 佢地有三個介錢, 1:$4280 2:$5280 3:6980,第一個當然無問題la..但係第二個開始就覺得有d貴la..

你個bigdate係幾時?
回頂端
Vixen
XXX.XXX.38.182

發表發表於: Tue Apr 18, 2006 10:57 am

夢遊 寫到:
Vixen 寫到:

唔知旺角menu同唔同紅磡呢? 因我打過電話去紅磡問, 類似負責人話應該會同紅磡menu一樣, 咁我上星期去紅磡睇過兼匍enu睇, 紅磡黧○ㄣX靚架, 因為我得一個人, 只係鰝糷f裝裝, 見到佢有兩個廳, 一個直望係大廳, 眼見應該可以擺20+; 另一個廳鬘k手邊, 睇唔到有幾大, 不過有盞大水晶燈近入口.

menu好底呀, 只記得最平4280? 但係送o既炡ㄜ齯盓r~~
包+1, 包任飲, 每3圍送一支vsop/每圍送一支紅酒, 包請帖連印, 一隻豬, 包6:00 - 8:00雞尾酒連小食, 包中or西式佈置, 包進場追光燈? & 煙霧, 其實仲有好多基本, 不過唔係咁記得喇...

至於旺角, 因為前身係戲院, 所以樓底會幾高, 同埋上手係帝豪, 本身都有去飲過, 環境都唔錯, 冇柱, 4/f可以擺最多25圍, 6/f可以再擺多, 當然佢而家點安排我唔知啦, 大家一齊等25/4啦~~ Laughing

Hello!
我睇過佢地個menu, 佢地有三個介錢, 1:$4280 2:$5280 3:6980,第一個當然無問題la..但係第二個開始就覺得有d貴la..

你個bigdate係幾時?

呵呵, 因budget問題, 我會揀$4280, 個menu都唔差, 都見得吓人架~~
我bigdate 07年10月27日, 所以仲可以等睇完旺角個場先做決定~~

咁你bigdate幾時呀?
回頂端
夢遊

發表發表於: Tue Apr 18, 2006 12:59 pm

我bigdate 07年3月25日! 所以我都幾趕ga Crying or Very sad
回頂端