發表主題 回覆文章
Manling
XXX.XXX.160.60

發表發表於: Sat Mar 04, 2006 2:22 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我是JK既新客人﹐ 我會在十一月結婚﹐ 所以book了 JK 兩天﹐ 等我係呢度如實報告一下JK未來呢幾個月幫我做既事喇﹗

我本身已經訂好Banquet和影左婚紗照﹐ 所以呢兩樣不用JK幫喇﹗

我仲未同JK見過面﹐ 只係通過幾次電話﹐ 人很有禮貌﹐我多數同佢MSN﹐ 問呢問路﹐ 可能下個禮拜會一起去婚紗展覽。

等四月JK辭左工﹐佢就可以專心幫各位喇 Very Happy
回頂端
maggiepigpig
XXX.XXX.30.24

發表發表於: Sat Mar 04, 2006 11:00 pm

Manling...可唔可以send d資料給我呀..maggiepigpig@sinagirl.com
回頂端
Manling
XXX.XXX.164.57

發表發表於: Sun Mar 05, 2006 11:28 am

ALready sent la~ Very Happy
回頂端
Manling
XXX.XXX.164.57

發表發表於: Sun Mar 05, 2006 11:39 am

Rainy Sunday...

I am still searching for my photographer, no idea la!

I have asked JK for soem advice, CM Leung/ David Wong/ AG/ Pro-classic. Picasso/ CHarles Cheung... through the MSN... But still not yet confirmed.

I personally like Charles and Lawrence Tseng, maybe I will visit them next week and take a better look.

Any good photographer recommend ar?
回頂端
Gary Wun
XXX.XXX.24.192

發表發表於: Mon Mar 06, 2006 12:43 pm

send to me too
pls

garywun@gmail.com
回頂端
Manling
XXX.XXX.88.128

發表發表於: Tue Mar 07, 2006 12:32 pm

Gary Wun,

Sent already!
回頂端
Manling
XXX.XXX.88.128

發表發表於: Tue Mar 07, 2006 12:34 pm

yee,

I have booked Package 1, without MC
回頂端
Rainbow(3)
XXX.XXX.193.28

發表發表於: Tue Mar 07, 2006 1:04 pm

PLS SEND ME INFO WITH THANKS.
rainbow_future@yahoo.com.hk
回頂端
小矮人
XXX.XXX.59.204

發表發表於: Tue Mar 07, 2006 4:00 pm

Manling 寫到:
我是JK既新客人﹐ 我會在十一月結婚﹐ 所以book了 JK 兩天﹐ 等我係呢度如實報告一下JK未來呢幾個月幫我做既事喇﹗

我本身已經訂好Banquet和影左婚紗照﹐ 所以呢兩樣不用JK幫喇﹗

我仲未同JK見過面﹐ 只係通過幾次電話﹐ 人很有禮貌﹐我多數同佢MSN﹐ 問呢問路﹐ 可能下個禮拜會一起去婚紗展覽。

等四月JK辭左工﹐佢就可以專心幫各位喇 Very Happy

咁貴嗎 ? 是否包括過大禮呢 ?
回頂端
林寶堅尼
XXX.XXX.233.4

發表發表於: Wed Mar 08, 2006 10:27 am

Manling 寫到:

我想要果個司儀資料呀, 唔該
ykman2x@yahoo.com.hk
回頂端