發表主題 回覆文章
emma0625
XXX.XXX.56.4

發表發表於: Mon Jan 10, 2011 12:33 pm

廣告贊助 [隱藏]
男友知我好愛disney, 所以就plan左係christmas同我去影snap shot做個special pre-wedding記念, 我地會係5 june 2011結婚^^

當日我攝影的係kief leung, 當日kief 很準時, 整日都不停手咁捕捉我地的每一刻, 整輯相都影到果個christmas sweet moment既feel, 好開心ar!

出來的相片令我地好滿意, 同去影婚紗相個feel好唔同,但出來個feel重sweet, 仲可以玩足一日, 我買多張票比kief 都好值得.咁看他的網頁, 見他影得愈來愈好, 要找一個有heart 的攝影師影好靚snap shot真的很難...真係好有心想推介俾大家,kief重有條片未執好比我,收到再同大家share, 希望kief 將來可以幫多d 姐妹影多 d 靚相啦! ^^
回頂端
emma0625
XXX.XXX.18.230

發表發表於: Mon Jan 10, 2011 7:16 pm

christmas sweet moment

_MG_0449.jpg  Filesize: 82.12 KB  瀏覽次數: 2926 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
IMG_0491.jpg  Filesize: 95.73 KB  瀏覽次數: 2926 次
IMG_0033.jpg  Filesize: 150.52 KB  瀏覽次數: 2926 次
回頂端
emma0625
XXX.XXX.18.230

發表發表於: Mon Jan 10, 2011 7:23 pm

christmas sweet moment

IMG_9985.jpg  Filesize: 61.35 KB  瀏覽次數: 2923 次
IMG_0104.jpg  Filesize: 84.33 KB  瀏覽次數: 2923 次
IMG_9841.jpg  Filesize: 154.87 KB  瀏覽次數: 2923 次
回頂端
Edmond Lai
XXX.XXX.227.45

發表發表於: Tue Jan 11, 2011 11:29 am

咦~~ 你係咪5/12去影嫁? 我果日應該見到你~~
回頂端
emma0625
XXX.XXX.19.111

發表發表於: Tue Jan 11, 2011 6:29 pm

係ar~你認得ge?? Wink
回頂端
Edmond Lai
XXX.XXX.92.169

發表發表於: Tue Jan 11, 2011 9:02 pm

emma0625 寫到:

係啊,果日我咁橋又幫一pair夫婦影一週年紀念相,影完煙花係木馬外邊見到你嘛。
回頂端
kittenwong
XXX.XXX.133.96

發表發表於: Wed Jan 12, 2011 11:15 am

can u pm me ur package
回頂端
emma0625

發表發表於: Wed Jan 12, 2011 12:25 pm

Edmond Lai 寫到:

係啊,果日我咁橋又幫一pair夫婦影一週年紀念相,影完煙花係木馬外邊見到你嘛。

哈哈~我地果日掛住影都冇理其他人...但真係好開心^^
回頂端
Edmond Lai
XXX.XXX.227.45

發表發表於: Wed Jan 12, 2011 12:44 pm

你有無興趣睇下我地D相? 我估你都係好鍾意DISNEY啊~~
http://hk.myblog.yahoo.com/lovely-strawberryland/article?mid=2729
回頂端
emma0625

發表發表於: Wed Jan 12, 2011 3:06 pm

你有無興趣睇下我地D相? 我估你都係好鍾意DISNEY啊~~
http://hk.myblog.yahoo.com/lovely-strawberryland/article?mid=2729

係都影得好好喔~^^
回頂端