發表主題 回覆文章
kc_10
XXX.XXX.83.114

發表發表於: Tue Jul 07, 2009 9:09 am

廣告贊助 [隱藏]
cm photo sharing.............

http://hk.myblog.yahoo.com/wedding_blogger/article?mid=24741
回頂端
ngkyc
XXX.XXX.148.24

發表發表於: Fri Jul 10, 2009 2:51 pm

could you please send CM leung price list to me? many thanks

ngkyc@hotmail.com
回頂端
M&T
XXX.XXX.173.193

發表發表於: Sun Jul 12, 2009 12:33 pm

Please pm me the price list
回頂端
sinyana
XXX.XXX.252.136

發表發表於: Mon Jul 13, 2009 11:39 am

睇到 mrs cocoa bean 既經歷真係好激氣!!

點知之前有個 topic 講召集 cm 苦主既又俾 esdlife 刪0左,
呢 d 事實就永遠無人知....

選婚禮攝影師真係要諗清諗楚, esdlife 只可以 for reference,
唔好盡信...
因為呢度既人賣廣告居多

唔好因為 d 所謂名氣/所謂獎狀而選擇, 最緊要搵返自己鍾意既 style
如果唔係就倒錢落咸水海了
回頂端
Kepapa
XXX.XXX.137.180

發表發表於: Mon Aug 10, 2009 9:55 pm

I must not let this topic fall behind!!

People need to know the real truth.
回頂端
蟹粉小龍貓
XXX.XXX.236.47

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 9:54 am

sinyana 寫到:
睇到 mrs cocoa bean 既經歷真係好激氣!!

點知之前有個 topic 講召集 cm 苦主既又俾 esdlife 刪0左,
呢 d 事實就永遠無人知....

ESDLife 好鍾意成條thread delete. Evil or Very Mad

如果有某一兩個post唔合心水, 咪delete果一兩個post囉.
有時都懷疑ESDLife同o的公司有偈傾...

我之前Galeries條thread, 就係俾o的內鬼"chok"我講左兩句粗口, 咁就成條冇左... Sad

名氣同獎狀有就當然好, 最慘就係佢o既版同佢影出黎差天共地, 咁就跣你一大鑊.

如果佢一開始講『我收你咁少, 你預左影得差』, 咁我咪走囉廢事浪費大家時間.

我最氣憤就係, 人地一生人得一日咁緊張, 佢就個個星期影求求其其咁.
衰左之後除左追錢(如果得的話)之外都冇野可以追...

師傅同徒弟都係一擔擔! Mad
回頂端
Princess Kathy
XXX.XXX.241.207

發表發表於: Mon Jan 10, 2011 6:04 pm

Pls send me the info.

ktsang6688@yahoo.com
回頂端
goal888
XXX.XXX.2.8

發表發表於: Wed Jan 12, 2011 1:05 pm

我都有興趣想知道資料及價錢,有冇人可以pm給我?

yeung1028@gmail.com
回頂端