發表主題 回覆文章
Gil
XXX.XXX.159.219

發表發表於: Mon Feb 27, 2006 1:52 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
有無sister都係choose左呢日???
大家share 一下
回頂端
Miranda0622
XXX.XXX.98.75

發表發表於: Thu Mar 02, 2006 3:41 pm

GIL,

我都係02/02/2007擺酒丫,你依家籌備成點呢?
回頂端
Peach&M
XXX.XXX.97.235

發表發表於: Thu Mar 02, 2006 8:44 pm

hihi,

我都係07年2月2號。咩都未攪,只係見左家長同hold左地方約睇場,其他資料就拿左一大堆..... 你地呢? Smile
回頂端
Gil
XXX.XXX.159.165

發表發表於: Sun Mar 05, 2006 5:02 pm

我book左中港城皇上皇 (見上文)
我相信優惠唔會少過expo~因我做晒reserch去bargain架
中港城呢間係樓底矮d,但係旺區之中bargain power最大
無北京道1號果間企得咁硬 我擺18圍北京道果間直頭唔serve我入去睇
反而中港城個經理好好,又開壺茶比我傾

我bargain到 $100任飲 /包全場椅套/其餘酒樓provide優惠我都有晒
係圍數少無送花車 & 電視law

仲有佢地集團包埋帖架,d款都唔錯又可以慳返畢
回頂端
Gil
XXX.XXX.159.165

發表發表於: Sun Mar 05, 2006 5:04 pm

你地未book呀,其實出年一,二月都好full(weekend),所以最好快d喇
回頂端
Miranda0622

發表發表於: Mon Mar 06, 2006 12:30 pm

Gil 寫到:
我相信優惠唔會少過expo~因我做晒reserch去bargain架
中港城呢間係樓底矮d,但係旺區之中bargain power最大
無北京道1號果間企得咁硬 我擺18圍北京道果間直頭唔serve我入去睇

我bargain到 $100任飲 /包全場椅套/其餘酒樓provide優惠我都有晒

GIL,

中港城果間幾好架,我就係BOOK左全香港最串果間北京道一號喇,哈哈,
因為我好鐘意個SEA VIEW囉,所以串都照BOOK左喇,
希望大家婚禮&籌備都順順行行啦, Laughing
回頂端
Miranda0622

發表發表於: Mon Mar 06, 2006 12:33 pm

Peach&M 寫到:
hihi,

我都係07年2月2號。咩都未攪,只係見左家長同hold左地方約睇場,其他資料就拿左一大堆..... 你地呢? Smile

Peach&M,

你快D攪喇,我就BOOK左酒樓,搵左化妝,BOOK左六月去台灣影婚紗相,
仲欠租衫& 拍VIDEO未攪囉!!
回頂端
迷茫~
XXX.XXX.226.183

發表發表於: Mon Mar 06, 2006 2:23 pm

Very Happy I'd booked Feb 2nd too!!~~ anyone will try that 註冊官/律師證婚?? anyone got info and price on that? Thanks Laughing
回頂端
Gil
XXX.XXX.159.124

發表發表於: Fri Mar 10, 2006 12:26 am

Peach&M 寫到:
hihi,

Peach&M,

你快D攪喇,我就BOOK左酒樓,搵左化妝, 租衫, BOOK左9月去台灣影婚紗相,
仲欠拍VIDEO未攪囉!!
回頂端
Gil
XXX.XXX.159.124

發表發表於: Fri Mar 10, 2006 12:34 am

Miranda0622 寫到:
Gil 寫到:

GIL,

中港城果間幾好架,我就係BOOK左全香港最串果間北京道一號喇,哈哈,
因為我好鐘意個SEA VIEW囉,所以串都照BOOK左喇,
希望大家婚禮&籌備都順順行行啦, Laughing

Miranda0622,

Wishes大家婚禮&籌備都smooth啦
<北京道一號皇上皇>我鐘意個SEA VIEW too
北京道1號bargain到???$$$任飲, 酒樓provide???優惠
回頂端