發表主題 回覆文章
bowie-mercy
XXX.XXX.34.40

發表發表於: Mon Feb 20, 2006 6:04 pm

廣告贊助 [隱藏]
佢好好架,又細心,最緊要係價錢不貴,但又有水準,好靚架!
d頭飾又好靚,個髮型好特別
回頂端
Tra
XXX.XXX.39.35

發表發表於: Mon Feb 20, 2006 6:57 pm

bowie,

我昨晚試妝, 個妝都 o.k. 的, 我都很滿意. 我見到個好有心機的人化妝.

我想我都會介紹被其他人.
回頂端
無雙
XXX.XXX.195.34

發表發表於: Tue Feb 21, 2006 12:43 am

可唔可以俾個聯絡電話俾我呀? 唔該晒 ^^

tannychiu@yahoo.com.hk
回頂端
bowie-mercy
XXX.XXX.117.92

發表發表於: Tue Feb 21, 2006 11:43 am

多謝你ms wong,

我有哂過d相看,胭脂一定要淺d,哈哈.....化妝後無雙下巴架,
我每次都會哂相出來看,再檢討,直到正日,一定化得你們最靚的
thanks!

bowie
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.227.130

發表發表於: Tue Feb 21, 2006 3:12 pm

以免做成留言板有大量e-mail欠缺分享
請用家不要要求會員留下e-mail a/c
需要時使用PM
約太嚴重我們會作出清理!!
回頂端
bowie-mercy
XXX.XXX.147.192

發表發表於: Tue Feb 21, 2006 3:46 pm

明白,如其他想知什麼?或想留言或分享就留在那兒給我,
thanks!
回頂端
Tra

發表發表於: Tue Feb 21, 2006 4:13 pm

bowie,

您好得! 我 bf 都未哂相出來, 您已經哂了出來.

我想問d相真是無問題 Embarassed 真是無雙下巴同肥面 Embarassed

tra

P.S. 千祈唔好張d相 upload 呀!!!
回頂端
bowie-mercy
XXX.XXX.86.11

發表發表於: Tue Feb 21, 2006 5:54 pm

我今晚回家後send給你,你留電郵比我,
我發現剛剛化完妝時不紅的胭脂,但最後影頭飾時就好紅,但我再冇補任何色,
我想是我舖頭太局及熱,因為我走時都成身汗,我send比你看d相,你就會知架啦
但都覺得一定要在淡d,你放心我話過不會比客人d相人哋看,因為一定要尊重客人,
我絻不會好似其他化妝師咁隨便把人哋d相比人看,根本是有問題的,是會侵犯人的私隠
我每一次同客人試完妝我一定會晒相看,,看來是要跟進自己有否做得不好,要改進,
因為我要確保我d客正日一定要靚,不會因為客人比了錢就算,我一定會做到最好的

thanks!

bowie
回頂端
Tra

發表發表於: Tue Feb 21, 2006 6:24 pm

Bowie,

I've sent my email address to your PM. Please check.

thanks,
tra
回頂端
kiki(7)
XXX.XXX.232.1

發表發表於: Tue Feb 21, 2006 7:15 pm

bowie-mercy 寫到:
佢好好架,又細心,最緊要係價錢不貴,但又有水準,好靚架!
d頭飾又好靚,個髮型好特別

可否寄給我看看,我也正在找mua
回頂端