發表主題 回覆文章
mytong
XXX.XXX.2.59

發表發表於: Mon Feb 20, 2006 6:03 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我好想去地中海,所以諗住honeymoon會選擇哩個地方,有無人去過?share下好嗎?
    回頂端
    joycelv
    XXX.XXX.100.6

發表發表於: Mon Feb 20, 2006 7:06 pm

我都想去,唔知甚麼季節好?
    回頂端
    小綠
    XXX.XXX.250.20

發表發表於: Mon Feb 20, 2006 8:08 pm

兩位,地中海覆蓋面積非常大!妳地有冇諗過大約地點,究竟係意大利,法國,西班牙,馬爾他,希臘,塞蒲路斯,還是北非洲的地中海? 是關每個地方亦有佢地獨有特式同玩法?我認為攪清楚先,跟住先可以再交流下心得意見!
    回頂端
    自然
    XXX.XXX.92.245

發表發表於: Mon Feb 20, 2006 9:32 pm

小綠,
    妳係咪成日去旅行呀?我見妳之前講到咁多西西里嘅資料,妳未做planner之前係咪做導遊? 我仲等緊妳同我分享意大利嘅好去處! 另外妳上次有提到世界三大夜景,到底係邊三大?
    回頂端
    小綠
    XXX.XXX.91.13

發表發表於: Mon Feb 20, 2006 10:09 pm

自然

世界三大夜景分別係日本嘅"函館",香港及意大利南部嘅 "那不勒斯"!
    至於其他意大利好去處,我得閒d就一定同妳分享,下次同妳講龐貝古城,果度好有特式,去參觀完可以哲發到自己諗到好多嘢!真係一個好藉得去嘅地點!
    最後要澄清我唔係做導遊架! 妳睇pm就知我以前做咩職業嘞!
    回頂端
    小綠
    XXX.XXX.181.141

發表發表於: Thu Feb 23, 2006 1:19 pm

妳上次問我最鐘意去邊度!我真係未諗到! 不過我知我好想去南美的天空之城及西藏! 我身體ok上幾次去雲南都支持到,只是有一日有一點輕微的高山反應,所以我想繼續挑戰高地!
    回頂端