發表主題 回覆文章
viv.rog
XXX.XXX.193.22

發表發表於: Thu Jan 26, 2006 1:46 pm

廣告贊助 [隱藏]
有無人用過Ming Photography?
我地落左訂. 他是專為金牌經理人公司旗下歌手(e.g.方力申, Stephy)影相, 而Wedding時會專為新人拍Snapshot, 我地睇之前D Friend既相, 覺得唔錯, 好有feeling, 幅幅Snapshot相都好有meaning. 服務又好, 佢仲係基督徙, 唔會呃人.
介紹比大家!
回頂端
Bigapple
XXX.XXX.241.57

發表發表於: Thu Jan 26, 2006 6:48 pm

請問有冇web-site, 相既sample同埋package資料睇睇呢?

apple946@msn.com
回頂端
viv.rog
XXX.XXX.96.14

發表發表於: Mon Jan 30, 2006 5:31 am

http://www.mingphotography.com.hk/
回頂端
Mickey06
XXX.XXX.162.3

發表發表於: Tue Jan 31, 2006 10:40 pm

viv.rog 寫到:
有無人用過Ming Photography?
我地落左訂. 他是專為金牌經理人公司旗下歌手(e.g.方力申, Stephy)影相, 而Wedding時會專為新人拍Snapshot, 我地睇之前D Friend既相, 覺得唔錯, 好有feeling, 幅幅Snapshot相都好有meaning. 服務又好, 佢仲係基督徙, 唔會呃人.
介紹比大家!

真係唔明基督徙同呃人有咩關係, 你係度SELL佢都唔好講佢係基督徙啊, 如果到時佢走去呃人係咪你負責先
回頂端
wedding expert

發表發表於: Mon Feb 06, 2006 5:21 pm

咁又唔係咁講法, 話晒係基督徒, 佢地要對自己既宗教負責任, 真係唔會咁易呃人架..
回頂端
hana
XXX.XXX.144.57

發表發表於: Mon Feb 06, 2006 11:55 pm

我睇過網上d相, 真係好靚! 知唔知大約要幾多錢?
回頂端
Kitty(2)
XXX.XXX.193.45

發表發表於: Tue Feb 07, 2006 10:03 am

viv.rog

請問可唔可以PM我佢地個price list? Embarassed

Thank you~!
回頂端
TracyLiu
XXX.XXX.4.2

發表發表於: Tue Feb 07, 2006 3:42 pm

我都想問一下佢地個price list呀,麻煩send/pm俾我呀...

tracy@cuhk.edu.hk
回頂端
re-碧
XXX.XXX.205.250

發表發表於: Wed Feb 15, 2006 4:19 pm

ykprykpr@yahoo.com
回頂端
wedding expert

發表發表於: Thu Feb 16, 2006 4:27 pm

要Pricelist仲咩唔打去直接問呀?
回頂端