發表主題 回覆文章
v3694
XXX.XXX.91.3

發表發表於: Mon Jan 23, 2006 12:20 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
HI JK
有d野想請教你,你有冇見過有人請d業餘歌手(一男一女)係婚禮度唱歌,英文+中文歌呢?
回頂端
JK
XXX.XXX.200.80

發表發表於: Mon Jan 23, 2006 11:20 am

v3694,

我有見過, 不過佢地係圍村人結婚, 佢地擺成一百圍, 分開左兩日擺, 所以請左 d 人返黎助慶! 不過我做咁多, 好少見人會請歌手! ------> 有d野想請教你,你有冇見過有人請d業餘歌手(一男一女)係婚禮度唱歌,英文+中文歌呢?

JK
回頂端
v3694
XXX.XXX.226.73

發表發表於: Mon Jan 23, 2006 3:05 pm

DEAR JK
係呀...因為我同男友打算擺酒果晚no遊戲,所以常搵樂隊同歌手 Rolling Eyes
回頂端
JK

發表發表於: Mon Jan 23, 2006 4:25 pm

v3694,

其實你如果唔想玩 game, 唔一定請歌星既 (因我諗都唔會平得去邊), 你可以播片架麻, 你可以播返你早上接新娘 & 註冊片段, 咁你咪可以唔駛用咁多錢囉! 人客應該睇呢 d 片會開心過聽業餘歌星唱歌! 除非係名歌星啦!

JK
回頂端
JK
XXX.XXX.47.162

發表發表於: Mon Jan 30, 2006 8:17 am

我同大家個拜年先!

我祝大家黎緊一年身體健康, 有好既身體就乜都有, 無好既身體就會乜到無, 所以大家一定要身體健康, 做個靚靚新娘子! 我都祝自己身體健康、生意興隆、生個肥肥白白既 BB (將來)!

恭喜!恭喜!恭喜!

JK
回頂端
catcatss
XXX.XXX.164.133

發表發表於: Tue Jan 31, 2006 11:09 am

JK,

Could u pls send me the information to my email? Pls kindly send to catcatss@hotmail.com i will hold the wedding party on 7 Oct 06, but only confirmed the date......hope u can help, thx!
回頂端
@@awjw@@
XXX.XXX.133.187

發表發表於: Wed Feb 01, 2006 4:52 am

Hi JK
my wedding is may 21, pls send me yr information,
actually I need someone to help me to do host.. parepraton..

pls let me know details
thks
agnes

jwaw2006@hotmail.com
回頂端
JK

發表發表於: Wed Feb 01, 2006 12:59 pm

catcatss,

你呢日我暫時未有 booking!
我已經 sent 左資料比你, 你睇下收唔收到!
希望有機會幫到你啦!

JK
回頂端
JK

發表發表於: Wed Feb 01, 2006 1:00 pm

@@awjw@@,

你呢日我暫時未有 booking!
我已經 sent 左資料比你, 你睇下收唔收到!
希望有機會幫到你啦!

JK
回頂端
K&B
XXX.XXX.71.22

發表發表於: Sun Feb 26, 2006 1:36 am

Hi JK
Could u pls send me the information? my wedding is Nov 16,2006,
wang_brian@yahoo.com.hk
回頂端