發表主題 回覆文章
dreamPOPO
XXX.XXX.193.77

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 12:50 pm

廣告贊助 [隱藏]
yeah~~~~~

我係第一個報到呀~~~~~叻叻~~~~~hohohohoho~~~
回頂端
Timtim
XXX.XXX.33.130

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 2:23 pm

我又要跟住搬竇先!
回頂端
小吉祥
XXX.XXX.100.59

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 2:24 pm

報到...小吉吉
回頂端
米高
XXX.XXX.23.135

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 2:35 pm

我都報到!
回頂端
小吉祥
XXX.XXX.100.59

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 2:40 pm

唉..d人真係麻煩啊..無那那迫我地搬屋...
但算啦...費是勞氣

各位..我好開心啊, 拿左相啦....
好彩我影左47筒菲林...驚死我以為好多
但晒得出來見人有 1241張,,我擺19圍..
但好開心好多合照......同埋snapshot 影左好多朋友

嘻嘻另外 june june & yan 你地都好靚影得

我點比番d相比你地呀?? pm 話我知

我現家考慮張d 相 scan..再upload 但千多張點 upload
回頂端
米高
XXX.XXX.23.134

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 2:40 pm

MC-MeMe 寫到:
Timtim 寫到:
我又要跟住搬竇先!

小吉祥 寫到:
報到...小吉吉

係吖,執包服仔搬竇,呢度傾計應該冇問題掛。

hehe...都唔係ka! 等陣又話唔知我地衰咩!
meme...hehe...尋晚見到果段, 真係想"抄"你起身!
講笑姐!
回頂端
米高
XXX.XXX.23.249

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 2:42 pm

小吉祥 寫到:
但算啦...費是勞氣

但好開心好多合照......同埋snapshot 影左好多朋友

我現家考慮張d 相 scan..再upload 但千多張點 upload

我諗你精選一部份!
係喎....攝影公司冇幫你整cd咩?!
回頂端
T&T
XXX.XXX.141.67

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 3:24 pm

Hi all, T&T reporting.....

I just back from Shenzhen (I go massage last night). This morning got Meme' call, I feel unhappy too...but nevermind, I won't spend my valuable time to argue with these people. I rather spend more time to talk with u guys here la....

Sorry I have to type English because using my brother notebook. I forgot to bring my home key & went back to mum's home.
回頂端
Timtim
XXX.XXX.33.130

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 3:36 pm

小吉祥 寫到:
但算啦...費是勞氣

嘩!47筒都好多喎!如果將d菲林拿出街整cd係咪好貴架!
同埋知否依家幫人影相的攝影公司多數都係用菲林機嗎?
回頂端
MC-MeMe
XXX.XXX.137.184

發表發表於: Sun Jan 15, 2006 3:50 pm

刪去文章內容

MC-MeMe 在 Mon Jun 05, 2006 6:11 pm 作了第 1 次修改
回頂端