發表主題 回覆文章
ka_ka
XXX.XXX.230.109

發表發表於: Mon Jan 02, 2006 8:36 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
有無姊姊o係06年2月去蒙娜麗莎影相ge@@?
我今日join左個package
定左1月24日試衫
2月7日上午影 Very Happy
回頂端
molala
XXX.XXX.165.118

發表發表於: Mon Jan 02, 2006 9:06 pm

ka_ka,
我都會在2月影ml呀, 我book左2月17日影相呀
回頂端
ciwed
XXX.XXX.33.92

發表發表於: Mon Jan 02, 2006 9:17 pm

我係3月頭影ga, 可唔可以join埋你地一齊傾呀?
回頂端
ka_ka
XXX.XXX.230.109

發表發表於: Mon Jan 02, 2006 9:23 pm

ciwed,
當然可以啦^^
大家可以一齊分享同交流嘛 Very Happy

molala,
咁你幾時試衫呀@@?
回頂端
thanks thanks
XXX.XXX.225.49

發表發表於: Tue Jan 03, 2006 4:39 pm

Hello...我剛剛book 了 17號影, 1月20試...

大家知唔知試衫要有咩準備呀?

Thanks! Razz
回頂端
阿Fi
XXX.XXX.139.149

發表發表於: Tue Jan 03, 2006 5:43 pm

Dear all,
我其實book咗五月先影,我仲開咗個forum,不過冇人reply我呀~~~ Crying or Very sad Crying or Very sad (可能太早啩...),唔知可唔可以join埋你地一齊傾呀?? Embarassed
回頂端
細傻
XXX.XXX.136.131

發表發表於: Tue Jan 03, 2006 5:45 pm

Dear all,

我係3月尾影呀,咁可唔可以都join埋你地呀?
回頂端
cps
XXX.XXX.71.210

發表發表於: Tue Jan 03, 2006 5:52 pm

我都係2月份影ml , 我book咗2月6日影,1月16日試衫.
回頂端
ka_ka
XXX.XXX.49.97

發表發表於: Tue Jan 03, 2006 6:56 pm

dear all,

其實無論幾時影都好,只要願意一齊分享就好了^o^
大家可以交流下嘛!!

to cps,
原來你比我早一日影呀
我可以問下你影相ge感受啦,嘿嘿
回頂端
ka_ka
XXX.XXX.49.97

發表發表於: Tue Jan 03, 2006 7:12 pm

之前有姊妹k3y開左個 "拍婚紗相必備用品list”的topic,
內容都好豐富好完善ga^^
我把其中主要的COPY黎作參考Sad希望佢唔介意)

新娘
鞋(婚紗鞋+球鞋)
cream / Lotion
內衣+乳貼<--我件內衣離罩,又沒有貼乳貼,影相時差點兒走光
儘量著開空(前扣)衫 (方便更換又唔洗整花d make-up)<--真的
橡筋,帽或hair gel(方便走時唔好披頭散髮)
make up remover<--佢地都有幫我落妝,但有點求其
假眼睫毛
新化妝粉撲 (2 個 - 1 乾, 1 濕)
風褸/披肩/暖包<--佢地都有借件毛毛披肩,但好細塊
防走光褲
心水造型照
化妝品(如有敏感者)<--我知道有KISS相,唔想BF錫到其他人用過的唇彩,所以帶左兩盒DHC的唇彩,個MAU話好OK喎!
自己喜歡的飾物(萬一選不到,都有自己的頂住檔)
絲襪(多帶一對作後備)
hand cream<--琴日天氣好乾,好彩有帶埋去,唔係隻手上鏡就好肉酸

新郎
無鏡片眼鏡/ contact lens
禮服白恤衫
黑色皮鞋黑襪,白鞋,白襪
新化妝粉撲 (2 個 - 1 乾, 1 濕)
鬚刨(適合生鬚速度極快者)
消閒雜誌、遊戲機、MP3<--費事佢地煩

其他
乾糧+飲管+水
花球+碎花+襟花
眼藥水

$100 比 locker 按金 (E個唔知MONALISA要唔要)
小道具(訂情信物、肥皂泡、氫氧球、介指<--扮下交換介指)

其實大家可以去 "拍婚紗相必備用品list”的topic再睇睇
回頂端