發表主題 回覆文章
yuenangela
XXX.XXX.104.63

發表發表於: Sat Dec 10, 2005 11:03 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
今日去了shrley kam到試妝呀!
唔知有無姊妹去過呢 ???

yuenangela 在 Mon Jan 01, 2007 10:07 pm 作了第 2 次修改
回頂端
yuenangela

發表發表於: Sun Dec 11, 2005 10:40 am

另外我都影了d試妝相想各位比比意見呢!
回頂端
FEI~fei
XXX.XXX.159.104

發表發表於: Sun Dec 11, 2005 12:24 pm

HIHI
可唔可以send你既試妝相睇下呀?
shirley kam間鋪係邊區架?
收費如何? Laughing
回頂端
yuenangela

發表發表於: Sun Dec 11, 2005 1:38 pm

可否比你的e-mail比我呀?我再send相你睇
我D朋友都覺得OK,我考慮join全日呀!
她是freelance無鋪頭的
回頂端
BoBoKen
XXX.XXX.189.15

發表發表於: Sun Dec 11, 2005 2:08 pm

Hi yuenangela,

你可以可send你既試妝相睇下呀? 我都可以比比意見!

tinkenbobo@yahoo.com.hk
回頂端
yoko
XXX.XXX.132.1

發表發表於: Sun Dec 11, 2005 3:45 pm

Angela你好呀...我上個月都去o左shirley 度試妝....我覺得整體上都幾ok...唔會某一方面好差...都幾合我心意...我d friend同我一齊去..佢地都覺得幾好...所以我cfm o左啦...我d friend仲諗住我第二次試妝時佢又試添.....係呢...你幾時係好日子呀....? Smile
回頂端
yuenangela

發表發表於: Sun Dec 11, 2005 5:56 pm

BoBoKen:
send 了e-mail 比你啦~~

yoko:
我最遲要星期一cfm啦,我男友&d朋友(因我個friend做過幾次姊妹又識化妝)
都話她化妝ok
剛剛去試時,shirley知我無化開妝所以化得比較淡怕我接受唔到
之後我d朋友話不如化濃d,她再幫我化都幾好.我&男友都接受到(我男友唔like濃妝的)但有個造型唔係咁like她都立即幫我轉,化妝又好有耐性
overall我都覺得ok,因我第一次試妝現在心大心細,唔知join唔join好囉!! Wink

我的大日子在06年12月26日呀!你呢???
你是否join全日呀??
回頂端
yoko
XXX.XXX.62.188

發表發表於: Mon Dec 12, 2005 1:44 pm

Angela:

你介唔介意send你d相比我睇吓呀....!原來你下年12月26..我個friend都係bor....但你咁快去試妝...其實我個人認為如果覺得ok就會cfm, 因為驚試來試去可能最終都係揀番第一個咋....一來又浪費時間又浪費金錢....但一cfm就唔好再睇相關o既網業...如果唔係到時又覺得人地好d..但自己又cfm o左冇得改就慘啦....同埋我覺得化妝o既野都係人夾人...我能人地覺得某某好..到你去試時又未必好....希望可以幫到你啦.......我大日子係06年3月7日.....我是join全日嫁.....

我大日子早過你...到時我可以比d意見你.... Razz
回頂端
FEI~fei
XXX.XXX.159.104

發表發表於: Mon Dec 12, 2005 2:33 pm

OH........
我個e-mail 係

yuji_haga_hk@yahoo.com.hk

回頂端
LingLing^_^
XXX.XXX.61.96

發表發表於: Mon Dec 12, 2005 4:40 pm

Hi yuenangela,

我睇過 Shirley o既 website 呀,都幾有興趣,你介唔介意 send d 相俾我作參考? Many thx~ ^_^

My email: wedding@edho.net
回頂端