發表主題 回覆文章
balloon
XXX.XXX.194.238

發表發表於: Mon Dec 05, 2005 6:34 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我今日終於在中午食 lunch 時偷雞上左去睇睇了 , 機本上佢地 d 款式都可合心水,
不過由於時間有限 , 所以未能夠睇得清楚呢 Shocked
回頂端
DD
XXX.XXX.25.176

發表發表於: Mon Dec 05, 2005 6:41 pm

balloon 寫到:
我今日終於在中午食 lunch 時偷雞上左去睇睇了 , 機本上佢地 d 款式都可合心水,
不過由於時間有限 , 所以未能夠睇得清楚呢 Shocked

I have also joined its package and I heard from esdlife sisters that it has many new dresses recently. I should find some time to have a look later.
回頂端
Rainbow Poon
XXX.XXX.32.4

發表發表於: Tue Dec 06, 2005 9:44 am

HI ,

我之前已經參加左佢地package不過就仲未comfire實衫,由於剛出差回來就見到各位sister話佢地轉左style,所以昨晚上去睇下,真係轉左形象呀,好彩之前未選定衫,佢地講遲d仲有新款番,所以我決定在下個月先comfire衫,因為big day在五月故要last comfife la Razz

回頂端
Apple Chu
XXX.XXX.31.209

發表發表於: Wed Dec 07, 2005 9:46 am

Rainbow,

Did you hold any gowns? Could you tell me what you have chosen? Smile
回頂端
spouse
XXX.XXX.173.28

發表發表於: Wed Dec 07, 2005 11:35 pm

Hi All,

除了新婚通訊及婚禮雜誌的衫﹐ 你們仲見到什麼‘正’的衫﹖ 我個人覺得那件紫色﹐上身釘滿珠片都不錯﹐下身有層層疊的A-line款式都不錯﹐ 上臺時用幾搶眼。

婚紗我就比較喜歡那件訂滿了很多珠片的A-line拖尾﹐ 比較特別﹐ Laughing
回頂端
小Pooh
XXX.XXX.211.223

發表發表於: Thu Dec 08, 2005 4:47 pm

請問可唔可以俾個地址我呀?? 我都好想去睇下佢地d衫...而且佢地d package係點架? 我06年11月結婚, 請問應該幾時租衫呢??
回頂端
spouse
XXX.XXX.248.249

發表發表於: Thu Dec 08, 2005 6:10 pm

小Pooh

我剛剛join左他們最平的pakage, 而家他們做緊promotion﹐$4299可以免費upgrade拖尾同Vogue Line系列(貴些款式)﹐但這個offer只是做到12月尾

我個package包﹕
1 婚紗
1 晚裝
1 旗袍或裙褂
1 伴娘衫

以上的衫全部都是全新買走的﹐仲可以免費轉款一次﹐ 我婚期是2007年1月﹐衣加join可以hold住個平價﹐反正可以轉款﹐不用擔心hold衫見都新衫不開心。

最好的是不需穿舊衫﹐我影相時見到影樓的衫又舊又污穢﹐真是不想再穿

他們有好A-line同直身款式﹐款式很清新﹐比較適合我﹐因為我不太喜歡泡泡裙同穿底裙。

他們的地址是上環永吉街18號603室
電話﹕2152 5110 / 9843 1663

不過﹐你要上去前要先預約

小Pooh 寫到:
請問可唔可以俾個地址我呀?? 我都好想去睇下佢地d衫...而且佢地d package係點架? 我06年11月結婚, 請問應該幾時租衫呢??
回頂端
Apple Chu
XXX.XXX.166.192

發表發表於: Thu Dec 08, 2005 10:52 pm

Hi All,

呢排公司好忙﹐都抽不到時間再上去看他們的晚裝﹐想問下可不可以將package的婚紗轉晚裝﹖ 因為我已經買了婚紗

晚裝我比較中意些淺色簡單款式﹐不知道他們多不多﹖
回頂端
Rainbow Poon
XXX.XXX.137.10

發表發表於: Thu Dec 08, 2005 11:19 pm

APPLE CHU
我未hold衫呀,因bigday在出年年中,sales話可出在婚前半年內hold,所以咪遲D囉!
我自己比較鐘意D A-LINE款的婚紗,但晚裝就比較喜歡SIL-CUT,甘你呢?
回頂端
小Pooh
XXX.XXX.211.223

發表發表於: Fri Dec 09, 2005 10:33 am

我想問佢地d衫係咪要買架? 有冇得外租架? 我唔打算買衫..因為只係著一次....
回頂端