發表主題 回覆文章
細細粒Zoe
XXX.XXX.138.42

發表發表於: Thu Nov 10, 2005 2:47 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我同男朋友念住2006年11月結婚,咩都未攪,因為男朋友前幾日先同我爸,媽提親所以只係睇緊洒席資科....嘩你地攪得好快ar,我都唔知做嘜先,好迷網

我想係洒店擺幾,唔念住大攪ar,8-9圍到
回頂端
細細粒Zoe

發表發表於: Sat Nov 19, 2005 12:28 pm

終於定咗一 big day on 14/11/2006
book咗 Parkland hotel 27/F 擺15圍
回頂端
caca(2)
XXX.XXX.97.140

發表發表於: Sat Nov 19, 2005 10:33 pm

細細粒zoe

比你book到已經好好啦,因出年好年嘛

咁你快d book埋攝影及化粧,影埋婚紗相等等啦,揀埋去邊度租衫,其次可以慢慢來

呢d我已搞掂啦

我25/11/06呀
回頂端
細細粒Zoe

發表發表於: Wed Nov 23, 2005 2:32 pm

尋日同男友去影樓落訂(會係新年後出户外影)
至於婚紗上星期日揾咗間啱心水,今個星期日會出落訂~

影埋婚紗相總算告一段落,淨反D濕碎野可以慢慢攪
回頂端
小Pooh
XXX.XXX.211.223

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 12:50 pm

我都係06年11月大日子, 只係book酒店, 其他都未做. 而家睇緊影相邊間好. 細細粒Zoe, 請問你搵左邊間影相呀? 可唔可以俾d意見呢? 唔該晒!
回頂端
caca(2)
XXX.XXX.210.89

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 3:14 pm

小pooh

你可以留低email比我,我比你參考我個d呀

我係香港新天地及珠海現代經典影左,新天地就麻麻地,但珠海現代經典就影得好靚,詳情我會連相一齊send比你呀

我25/11大日子呀
回頂端
小Pooh
XXX.XXX.211.223

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 3:45 pm

Dear CaCa,

好呀..唔該send去vickylyl@yahoo.com.hk

Thank you!
回頂端
Alice~~CC
XXX.XXX.233.166

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 5:46 pm

小Pooh 寫到:
Dear CaCa,

好呀..唔該send去vickylyl@yahoo.com.hk

Thank you!

大家好,我都係2006年11月,我係19號,tvb台慶日呀!!!!
回頂端
bo
XXX.XXX.135.212

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 11:41 pm

Alice~~CC 寫到:
小Pooh 寫到:
Dear CaCa,

Thank you!

大家好,我都係2006年11月,我係19號,tvb台慶日呀!!!!

Alice CC
勁喎, 到時TVB全體藝員同你慶祝呀!! Laughing

回頂端
細細粒Zoe

發表發表於: Mon Dec 05, 2005 4:04 pm

我係影樓+户外 13/02/06 先影,唔知會唔會好凍呢....
租咗2套婚紗(1套落鋼紗,1套直身)1套晚裝影相..
回頂端