發表主題 回覆文章
Sherman
XXX.XXX.47.144

發表發表於: Sun Nov 06, 2005 7:42 pm

廣告贊助 [隱藏]
大家對k & s 有咩意見? 因為酒店送了這店的coupon, 請給意見, thx!
回頂端
miu718
XXX.XXX.216.87

發表發表於: Sun Nov 06, 2005 11:53 pm

我去過k & s 鋪頭了,比較貴!
我也是酒店送了他們的基本佈置,如果加雪紡+燈,要收$1900

我諗住乜都唔加,圍下絲花就算
回頂端
miu718

發表發表於: Sun Nov 06, 2005 11:57 pm

補充一句,
我坦白向他們說覺得貴,k & s回應他們用的布不會再用,一定是新的,
絲花就會重用.....
回頂端
唔係o卦
XXX.XXX.104.31

發表發表於: Mon Nov 07, 2005 2:16 pm

miu718:

咁如果用鮮花, 係唔係好貴?
請問知唔知大約幾多錢?
thanks!!!
回頂端
miu718

發表發表於: Tue Nov 08, 2005 1:07 am

我又真係問過k n s 喎!
第一次在電話問﹕佢地話upgrade用鮮花,under $2000

第二次當面傾﹕佢地話要$2500,價錢可以再傾傾。

但只係蛋糕桌和門口會用,個背景係唔會o番!
太貴了!

如果你真係好想用鮮花,我提議...不如你打打你的朋友們主意,看看擺酒當天,那個仁兄肯去花墟幫你買大批鮮花返o黎,自己慢慢擺,好過俾人搵!!
回頂端
PMD
XXX.XXX.64.89

發表發表於: Sat Nov 12, 2005 1:58 am

sherman

我join 了,因為他有precious moment租,4尺高,如果公仔加佈置可平$1,000,如果妳join可聯絡我,因他說介紹朋友可平d
回頂端
大小B
XXX.XXX.97.216

發表發表於: Fri Jan 13, 2006 9:09 pm

我都join了k&s。我覺得真系好貴。我個package約5000
但有拱門, 燈, 紗, 絹, 羽毛, 鏈...............
還有最特別的泡泡机及擴大個backdrop。
我之前去過其它地方睇。其實如果加加mymy的價錢都成4千多元。
回頂端
SinSin
XXX.XXX.219.46

發表發表於: Tue Jan 24, 2006 1:28 am

大小B 寫到:
我都join了k&s。我覺得真系好貴。我個package約5000
但有拱門, 燈, 紗, 絹, 羽毛, 鏈...............
還有最特別的泡泡机及擴大個backdrop。
我之前去過其它地方睇。其實如果加加mymy的價錢都成4千多元。

嘩...乜咁貴ga..
我都係訂左酒席所以送coupon呢...
見到有coupon仲唸住會join tim
...有無d係二千零蚊既呢?
四千實在太貴了!
回頂端
PMD
XXX.XXX.64.252

發表發表於: Fri Jan 27, 2006 12:12 am

sSinSin
k&s最平有效2,XXX,但 backdrop是沒有燈仔,睇吓妳是否一定要加燈仔啦!
回頂端
Doki Doki
XXX.XXX.115.182

發表發表於: Thu Apr 20, 2006 10:18 pm

PMD 寫到:
sherman

我join 了,因為他有precious moment租,4尺高,如果公仔加佈置可平$1,000,如果妳join可聯絡我,因他說介紹朋友可平d

我有少少興趣.因 Razz PM,你可提供資料給我嗎?

kiwidoki@gmail.com
回頂端