發表主題 回覆文章
紫貓
XXX.XXX.225.47

發表發表於: Tue Jun 24, 2008 11:18 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
走晒位tim.

港^--------------------------- ---->
維l <----------------------------
港l
維l
港l
維l
港l
維l
港l
<---------------------------------------------- 門(由呢度開始行)
回頂端
Mrs Mak
XXX.XXX.225.80

發表發表於: Tue Jun 24, 2008 10:34 pm

Hello 巧藍,

What do you need to discuss with Mr. Lam? I just think we need to come to them one month before the BD only. Anything you can remind to me? Our BD is in Jan 2009.

By the way, just searching decoration company, as you said they have much more, so we need to have simple one ok? Just find Maple Floral has special price for this restaurant.... which comany you book?

Tks a lot!
回頂端
KayESM
XXX.XXX.181.206

發表發表於: Wed Jun 25, 2008 6:48 pm

紫貓,

March in 路線我明白了, 唔該晒!
不過我哋圍數少, 只有一個 L型, 沒有 U型, 所以走法會不同.

我都問過映月樓點行好, 佢哋話:
會由側門入, 於兩行枱中間轉左, 行到尾(窗口); 跟住好似啲model咁, 180度轉身, 行番出嚟去台前, 唔上台, 再轉右行到尾(新娘房門口), 又再180度轉身, 先行番上台.

老實講, 我覺得好怪!
雖然嗰日我哋係主角, 但咁樣行法太似做 show, 太刻意喇!
我個人其實都幾怕羞 Embarassed , 哈哈!
回頂端
巧藍
XXX.XXX.231.92

發表發表於: Wed Jun 25, 2008 9:37 pm

Mrs Mak 寫到:
Hello 巧藍,

What do you need to discuss with Mr. Lam? I just think we need to come to them one month before the BD only. Anything you can remind to me? Our BD is in Jan 2009.

By the way, just searching decoration company, as you said they have much more, so we need to have simple one ok? Just find Maple Floral has special price for this restaurant.... which comany you book?

Tks a lot!

其實我諗住自己佈置, 所以特登去睇清楚個場地...原來佢地都包左d佈置, 有幾款可以揀, 不過當然係簡單d既, 所以我自己會再整d佈置...
你都可以唔使搵佈置, 佢地依家有個plan $1200就可以幫你佈置, 都幾靚架...你可以考慮吓囉....
回頂端
紫貓
XXX.XXX.188.8

發表發表於: Sun Jun 29, 2008 11:17 am

KayESM 寫到:
紫貓,

March in 路線我明白了, 唔該晒!
不過我哋圍數少, 只有一個 L型, 沒有 U型, 所以走法會不同.

我都問過映月樓點行好, 佢哋話:
會由側門入, 於兩行枱中間轉左, 行到尾(窗口); 跟住好似啲model咁, 180度轉身, 行番出嚟去台前, 唔上台, 再轉右行到尾(新娘房門口), 又再180度轉身, 先行番上台.

老實講, 我覺得好怪!
雖然嗰日我哋係主角, 但咁樣行法太似做 show, 太刻意喇!
我個人其實都幾怕羞 Embarassed , 哈哈!

其實我個廳都係L型,不過由另一個廳門入 Wink .

以我所知,大部份人都好似你講咁行法,
向後行,U turn,向右轉,再U turn,返上台.
回頂端
大bee
XXX.XXX.111.33

發表發表於: Sun Jul 13, 2008 12:49 am

我今日都book jor 映月樓la!
仲有無姐妹岩岩擺完.....可以share 下ne?~
回頂端
Hamokitty
XXX.XXX.192.192

發表發表於: Mon Jul 14, 2008 12:12 pm

我地都book o左 2009年6月 3/F 全層. Now 搵緊 deco. Keep contact !! Wink
回頂端
apple ^_^
XXX.XXX.231.198

發表發表於: Mon Jul 14, 2008 12:31 pm

我也於昨天join 了映月樓, 可是回家後家長對場地有意見, 現在都不知怎算好!!! 只好出讓吧.. 如有人對映月樓有興趣請跟我聯絡(94405410), 酒樓那邊可以更改日期, 謝謝! (我可以出示所有單據及美心所送的優惠)
回頂端
大bee
XXX.XXX.212.44

發表發表於: Mon Jul 14, 2008 1:19 pm

我book 左4樓全層^.^
回頂端
RED CAT
XXX.XXX.165.40

發表發表於: Wed Jul 16, 2008 10:03 am

其實我都有興趣係映月樓到擺, 但我想問佢地出左09菜單未? 如果佢地係咪都加價咁我咁早BOOK做乜? 早BOOK有乜優惠?
回頂端