發表主題 回覆文章
Bodice
XXX.XXX.84.191

發表發表於: Thu Oct 06, 2005 4:47 pm

廣告贊助 [隱藏]
有無興趣一齊租倫敦的士呀?可以平$500
請留言或留e-mail
回頂端
cat(2)
XXX.XXX.102.167

發表發表於: Wed Oct 19, 2005 10:32 pm

I am interest in London Taxi, please send information to:

hehajna@yahoo.com.hk

Thanks
回頂端
Bodice
XXX.XXX.85.219

發表發表於: Wed Oct 19, 2005 11:11 pm

To cat2,
我已send資料給你,請check!!
回頂端
May827
XXX.XXX.44.181

發表發表於: Mon Oct 24, 2005 1:58 pm

dear all

我剛剛噚日搵左andy落單呀,好開心呀我本來想揀桃紅色,但比人book左喇我為有揀粉紅色,而andy又比人book左做司機我唔可以搵佢到時唔知邊位係我既司機呢??

ANDY d車好正呀,我嘗試過坐一陣間好正,間車都佈置得好好,你哋感覺如何呢??

May
回頂端
Bodice
XXX.XXX.86.159

發表發表於: Mon Oct 24, 2005 2:28 pm

May,
你book鱁捸I你駼ig date幾時呀?
傻豹色好搶眼架!不過我揀鰲鶡漶A好classic!
Andy翵恩n新淨,有埋佈置,而且佢仲好nice!我好放心!
回頂端
May827
XXX.XXX.44.181

發表發表於: Mon Oct 24, 2005 2:38 pm

Bodice

我big date係出年10月14號,而棗紅(andy話果架係桃紅色)已經比人book左我揀左粉紅,我都覺得andy好nice呀,我同佢講我住新界但想去紅棉路註冊會唔會趕唔切呢??/佢話放心喇之前有對新人都係咁無問題喎 Laughing ,如果真係趕到就開心死喇

May
回頂端
dumdum
XXX.XXX.121.8

發表發表於: Mon Oct 24, 2005 3:03 pm

may:

又係到見到你...咁你book要幾錢呀? 同埋唔好見怪我有d野唔係好明, 咁通常租主花車要幾多個鐘,因為有人同我講主花車唔洗租全日好貴架, 淨係接新娘+去男家+註冊就可以, 咁係唔係???
回頂端
EandC
XXX.XXX.232.190

發表發表於: Mon Oct 24, 2005 4:10 pm

可唔可以比d資料我?
回頂端
EandC
XXX.XXX.232.190

發表發表於: Mon Oct 24, 2005 4:10 pm

ecwedding2005@yahoo.com.hk
回頂端
May827
XXX.XXX.66.31

發表發表於: Mon Oct 24, 2005 6:00 pm

dumdum

無錯,最重要係睇吓自己既需要,因為出面租車通常都係會租三個鐘比你,如果你想再加鐘就要另外加錢,其實三個鐘係未必夠你男家出發去女家接新娘再去註冊處架,因為通常都係男家--->女家--->回男家--->註冊,所以三個鐘可能未必夠除非男女雙方住既地方好近既話咁就有可能夠 Smile ,因為架london taxi實在太靚喇我諗我會租佢全日 Laughing ,你可以睇吓以下個website架,依個係andy租車既website o黎架

www.londontaxi.biz.com.hk

May
回頂端