發表主題 回覆文章
mon mon
XXX.XXX.192.167

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 6:45 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我係想去日本的,但而家仲煩緊赧團邊間好?
    回頂端
    extrawa
    XXX.XXX.210.88

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 9:34 pm

mon mon

其實間間旅行社都有佢好同唔好,好睇個領隊,如果去日本join專做日本團o個d旅行社會比較好!
    回頂端
    mon mon

發表發表於: Thu Oct 06, 2005 5:19 pm

東瀛遊ok嗎?
    回頂端
    emilyla
    XXX.XXX.240.124

發表發表於: Fri Oct 07, 2005 12:29 pm

我報左縱橫遊呀!!!
    我11月14 號出發
    回頂端
    mon mon

發表發表於: Fri Oct 07, 2005 5:50 pm

我呢幾日都有上網睇日本旅遊的討論區,但好多都話呢2間都唔係咁好,話掠水好西利,我諗我應該跟永安,11月15日出發,本來我都想14日去的,但我13日擺酒,所以要休息一日.
    回頂端
    extrawa
    XXX.XXX.166.21

發表發表於: Fri Oct 07, 2005 9:06 pm

mon mon 寫到:
    東瀛遊ok嗎?

我未跟過佢地去日本,有朋友跟過兩次,一次好開心,另一次個領隊唔好,我淨係跟過佢地去澳洲咋!不過好開心,因為又係跟個好好O既領隊。
    回頂端
    extrawa
    XXX.XXX.166.21

發表發表於: Fri Oct 07, 2005 9:07 pm

mon mon

祝你新婚快樂同埋玩得開心D!
    回頂端
    奇奇
    XXX.XXX.45.139

發表發表於: Tue Oct 11, 2005 5:01 pm

跟東瀛遊去日本應該幾好,因為最初只辨日本團幾專業, 我8年前去日本,當時此公司都未有現在這麼多分店,只得一間, 近幾年每次出外旅行都選擇東瀛遊, 服務質數幾好, 如滿分是 10分, 我給 8-9分, 我已前跟過康泰,永安,星晨, 永安最差(跟東南亞團), 星晨都ok, 康泰個次旅行(太平洋島)沒有領隊同行, 只有當地導遊但十分之差, 好似吾優做連當地食市介紹都沒有(大部分都不包括午,晚膳), 大部分時間都自由活動.

吾知依加去日本導遊費多少 ? 我0個次去日本時 $80一日
    回頂端
    JP(2)
    XXX.XXX.49.199

發表發表於: Wed Oct 12, 2005 9:55 am

東瀛遊係最好, 因為所有領隊係日本留學生/娶左日本人
    回頂端
    Kiki(5)
    XXX.XXX.253.66

發表發表於: Sat Oct 15, 2005 9:54 am

東瀛遊最好, 我聽人講佢地比客住的, 食的, 行的都會比高層試過, 佢地認為ok先出呢d團比客架....
    回頂端