發表主題 回覆文章
AV
XXX.XXX.112.164

發表發表於: Sun Oct 02, 2005 12:15 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Vicky & Anthony : 酒席:大舞臺飯店 Wedding Photo:台灣板橋環球影城 其他:未定 Shocked

如果你都係o係呢做big day o既話都入o黎分享一下啦! Very Happy
回頂端
sister
XXX.XXX.104.181

發表發表於: Thu Jan 05, 2006 12:24 pm

我都係06年6月17日 big day 呀!!
現在仍未confirm 外租婚紗及晚妝,mua,教堂佈置,回禮禮物
攝錄:amazing grace(榮), 結婚相:新天地(剛choose完相)及amazing grace(外映), 教堂:牛頭角浸信會, 晚宴:觀塘好彩
回頂端
XXX.XXX.96.160

發表發表於: Mon Jan 09, 2006 9:22 pm

m2~ Embarassed
外租婚紗 @ NC
晚宴 @ 力寶軒
結婚相 @ 台灣清樺 (3月拍)

其他也沒定....
回頂端
sister
XXX.XXX.108.72

發表發表於: Wed Jan 18, 2006 11:27 pm

我剛join了金都cosco的mua,都幾好,好多飾物選擇,但依家仍找外租婚紗和晚裝,看過溫馨,紫水晶,有許多款choose,而秋天的童話新開,雖款不多,但款特別,之後我想看簡約,現代經典,顯卓,不知各位姊妹有冇睇過這幾間呢??大家分享下
回頂端
XXX.XXX.126.253

發表發表於: Thu Jan 19, 2006 1:26 pm

我大部份都是在expo book
所以不知金都間好。。。
回頂端
teresa
XXX.XXX.51.185

發表發表於: Tue Jan 24, 2006 11:43 am

都想join 金都cosco的mua,你可否send me the info.

thanks
Teresa
回頂端
joanne(2)
XXX.XXX.67.26

發表發表於: Tue Jan 24, 2006 9:52 pm

大家好:
我都係617呀!
影相:新天地(已取相)
餅咭:聖安娜+奇華
酒樓:新世紀皇廷
租衫:紫水晶
化妝:過完年先試(大家有冇好介紹呀﹖)
攝影:未有頭緒
租車:我想租勞思.萊思
車頭公仔:pm
介指:過年後買(應該係周大福或周生生)
掛:未租(我想租稠花個d,珠片大閃啦!)
鞋:未買

我地保持聯絡啦! Embarassed
回頂端
sister
XXX.XXX.51.145

發表發表於: Tue Jan 24, 2006 10:43 pm

teresa 寫到:
都想join 金都cosco的mua,你可否send me the info.

thanks
Teresa

cosco在金都2樓217室,我找samantha,因我有姊妹之前找她,都不錯,而試妝費為$198,可以試數個造型
回頂端
sister
XXX.XXX.51.145

發表發表於: Tue Jan 24, 2006 11:02 pm

剛剛mua及租衫都攪掂咗!

教堂: 牛頭角浸信會
教堂佈置:朋友介紹
影相:新天地(已choose相)
外影婚紗相:amazing grace(取了相版)
餅咭:聖安娜,唐餅未買
酒樓:觀塘創紀之城好彩
租衫:溫馨
化妝:cosco
攝影:amazing grace(榮)
租車:花車(朋友),打算book29座
車頭公仔:未買,如果有爆炸狗或M&M'S就好
介指:ctf 2
掛:溫馨(跟package)
鞋:金都三樓(唔記得個名)
帖:用酒樓提供的,而觀禮咭找朋友design,然後打算找類似咭片皇公司印
回頂端
teresa
XXX.XXX.163.200

發表發表於: Tue Jan 24, 2006 11:27 pm

HI SISTER

THANKS ! DO YOU HAVE CONTACT COSCO PHONE NUMBER THAT I CAN CHECK FOR HER?

PLEASE EMAIL ME: teresa_wfma@hotmail.com
回頂端