發表主題 回覆文章
Heil
XXX.XXX.180.73

發表發表於: Sat Sep 03, 2005 8:24 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
有無人知個場得唔得呀?我對這裏幾有興趣! Rolling Eyes
回頂端
vani
XXX.XXX.97.221

發表發表於: Sat Sep 03, 2005 8:44 pm

Heil,

hi ar!! 我上次去expo時,知佢地將會開一間係尖東個邊,仲係海景宴會廳o既tim!!! 我自己已book左新港個邊啦!我諗新開個到都會唔錯,因為好彩集團o既都唔錯!!!! Wink
回頂端
Heil
XXX.XXX.180.73

發表發表於: Sat Sep 03, 2005 9:53 pm

唔該哂呀!我對好彩都幾有好感,再加埋呢個靚景,好good呀!
仲有無人打算會訂這裏呢?
回頂端
ccg
XXX.XXX.97.228

發表發表於: Fri Sep 09, 2005 12:52 am

我都hold個塲,但怕交通唔方便,都唔知點好,又睇唔到實影....... >-<因為好多間已FULL左.我自己就因為鐘意有海景....大問題就交通唔方便!
回頂端
Mickyu
XXX.XXX.142.53

發表發表於: Fri Sep 09, 2005 10:39 am

All Sister,

其實我地都係上次expo睇過個floor plan。
但我覺得個場比較細,其實佢個位置就係以前椰林閣個位,
除非圍數少都應該ok

lee個純屬個人意見。

Mickyu
回頂端
FAID
XXX.XXX.182.46

發表發表於: Fri Sep 16, 2005 3:04 pm

好細?佢話可以擺50圍個喎?! 重有水晶燈,以金紅色為主tim, 我都上去睇過個場(未開工)都ok, 不過樓底好似lower 左d lor...... Crying or Very sad
回頂端
Heil
XXX.XXX.180.36

發表發表於: Sat Sep 17, 2005 10:29 am

其實我諗應該會幾靚,不過佢要到十一月尾先有得睇,我已book了彩雲軒了 Wink
回頂端
FAID
XXX.XXX.182.46

發表發表於: Sat Sep 17, 2005 12:12 pm

係呀? 咁你係book平日 or weekend 架, 因為我地想book weekend已經full 晒lu... Crying or Very sad
回頂端
Heil
XXX.XXX.180.68

發表發表於: Sat Sep 17, 2005 1:42 pm

Faid:
係呀,好full,因為擇左日,所以book了平日,咁你個big day會係幾時呀?
回頂端
ck17
XXX.XXX.6.190

發表發表於: Mon Sep 19, 2005 10:43 pm

請問我現在上去帝國睇,可以睇到d咩?(即係大概間隔和景觀)
可否比d意見我呀!!!!!
回頂端