發表主題 回覆文章
花舞衣
XXX.XXX.181.125

發表發表於: Sat Dec 11, 2010 3:20 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
fluty 寫到:
大舞台的帖係一般jor d , 但係就比咗好多動力我地去做DIY~~~
最後我自己訂咗鋼印做Logo , 自己Design 咗中式Sticker 封口, 仲用通花印印咗成條花邊+一個通花小天使在信封角。
結果大家都話好靚!
所以加大家比心機啦!

大舞台的micheal 同送的wedding planner polly 真係好細心ga !! 有咗佢地幫手真係煩少好多,令我的婚禮順暢不少! 極力推薦! Service 100分!!
(不過真係remind 大家要用好D 的menu.....)

點解要用好d 既menu既?@@
回頂端
fluty
XXX.XXX.219.239

發表發表於: Mon Dec 20, 2010 7:40 pm

因為我揀咗menu b ....但係野食就...soso....
所以揀個貴d 應該會好食d lor~ Laughing
回頂端
Mr.
XXX.XXX.80.215

發表發表於: Tue Dec 21, 2010 1:49 am

想問下menu b 係咪 $5xxx 個個 ?
d 野食有幾唔掂 ??
回頂端
fluty
XXX.XXX.248.72

發表發表於: Wed Dec 22, 2010 6:03 pm

其實我只係食了1片乳豬和翅
乳豬就好肥lor~~~

其他野唔好食都係由其他賓客話我知的~
回頂端
fatflo
XXX.XXX.25.181

發表發表於: Mon Feb 14, 2011 11:14 am

happy新娘 寫到:
rain_333 寫到:
我book左出年年尾, 我都join左佢個主題plan, 燈光效果有呀, 不過我最想要都係佢個鋼琴伴奏, 費時又要四圍搵, 雖然得3個鐘, 不過我覺得都夠,因為都係for入席前個cocktail party, 6點至9點, 跟住入席~ 有人彈d純音樂真係唔同d, 希望到時個feel 好romantic 喇~

係呀!鋼琴伴奏感覺好d,唔駛煩要播咩片,好有feel.

請問琴伴奏需要加錢嗎?thanks =)
回頂端
SanKi
XXX.XXX.101.115

發表發表於: Tue Mar 08, 2011 3:34 am

我就加左3千幾buffet cocktail同3千幾decoration呀light呀琴師呀果d,e家覺得有少少比佢呃左,其實d花加唔加$佢都會有架啦..見有d人比1千又有buffet,2千又有...我自己就比多咁多...不過算啦,可能因為我全單7折,所以佢地要係e到收返多d呱...
我e家諗緊可以有d咩decoration整下,但又唔想搵公司,大家有冇咩覺得一定要整既呢??
回頂端
believe5302003
XXX.XXX.92.192

發表發表於: Sun Mar 27, 2011 6:50 pm

HIHI~~大家好

我係31-5-2011大舞臺擺~~我已經落左定...我找STEPHEN TSUI
回頂端
Mel_mama
XXX.XXX.155.106

發表發表於: Thu Apr 21, 2011 5:52 pm

大舞台延遲裝修,終於可以訂2012年1月啦, 好yeah…..各位有興趣既jm都要快手啦...
回頂端
wny2409
XXX.XXX.152.120

發表發表於: Tue Apr 26, 2011 3:17 pm

依??延遲幾月開始呀
回頂端
Mel_mama
XXX.XXX.155.106

發表發表於: Wed May 04, 2011 9:37 am

應該延至2012年2月先開始呀
回頂端