發表主題 回覆文章
糖小妹
XXX.XXX.185.202

發表發表於: Sat Aug 27, 2005 10:22 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
v仔 & vj~~

我o係呢度等你地呀~~延續我地o既友情 Very Happy

糖小妹
回頂端
May827
XXX.XXX.155.20

發表發表於: Sat Aug 27, 2005 11:28 pm

糖小妹

你好,我都係出年十月結婚架~~~~你準備成點呢???

May
回頂端
May827
XXX.XXX.155.20

發表發表於: Sat Aug 27, 2005 11:29 pm

糖小妹

你好,我都係出年十月結婚,你準備成點呢??

May
回頂端
Luna
XXX.XXX.52.45

發表發表於: Sat Aug 27, 2005 11:59 pm

Hello! 我都係10月結婚呀!! Laughing
回頂端
May827
XXX.XXX.178.21

發表發表於: Sun Aug 28, 2005 12:32 pm

Luna

你出年十月幾多號呀??我十月十四號,你準備成點呢??我好多嘢都已經搞左~~~

May
回頂端
糖小妹
XXX.XXX.213.81

發表發表於: Sun Aug 28, 2005 4:54 pm

我o既大日子係06年10月8日呀~~
我就搞掂左酒席同book左影婚紗相, 你地呢?? Very Happy
回頂端
玻璃
XXX.XXX.80.229

發表發表於: Sun Aug 28, 2005 6:48 pm

我都係10月8日,我就book咗酒席,婚紗相仲未決定香港or台灣 Very Happy

請問大家有什麼意見呢 Question
回頂端
May827
XXX.XXX.178.21

發表發表於: Sun Aug 28, 2005 7:14 pm

糖小妹 & 玻璃

出年十月七號及八號都好旺呀,好多朋友都係依兩日結婚架,到時你哋一齊要比心機呀......

糖小妹

你book左邊間影婚紗相呢??我之前已經影左一輯o向la mariage度覺得出o黎既效果麻麻希望可以影多一輯,用酒樓既coupon影但仲未book時間

May
回頂端
Zinnie
XXX.XXX.151.8

發表發表於: Mon Aug 29, 2005 12:30 am

糖小妹

我都係出年10月8日呀。

我知道你地傾開個"求婚難忘回憶"topic唔見左, 你地有冇人之前Bookmark左呢條link呀? 因為我o係酒店個forum又唔見左個topic,但係入去Bookmarko個條link到reply, 個topic又出番o黍啦...你地不如試下。 Smile
回頂端
v仔
XXX.XXX.237.191

發表發表於: Mon Aug 29, 2005 3:01 pm

糖小妹

我返黎喇.....因為放左假所以今日先黎囉....人懶嘛.....哈哈哈
回頂端