發表主題 回覆文章
希索加
XXX.XXX.127.63

發表發表於: Sat Aug 20, 2005 9:54 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    好奇怪~ Shocked 五月而今都有人係到發表過文章. 剛巧有D空餘時間 ,咪入黎開第一個"主題" .

如果比我"簡"D另類既渡蜜月旅行 , 首選"緊"係坐火箭上太空環遊地球/宇宙一週啦. Cool 而且我下個月會迎娶我未來太太. 哈哈 ~~ Razz , 所以跟本無可能比我做到.

但係如果結婚前比我中左"六合彩" Wink Wink Wink , 我會考慮去"北極"坐下D破冰船 , 又或者去埃及","西藏" "lee"D地方.(我有朋友到過西藏攝影旅行 , 聽佢講D風景超靚 , 但係無"淡"好食 , 而且非常危險 ).

總之無乜所謂 , Razz 想到乜咪講o下~ 返正都係吹水. haha Cool
    .
    回頂端
    Kitty
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Fri Sep 30, 2005 12:55 pm

去北極都好呀~ 或者去澳紐玩刺激玩意

如果你想傾蜜月地點, 不如去隔壁travel forum la

希索加 寫到:
    好奇怪~ Shocked 五月而今都有人係到發表過文章. 剛巧有D空餘時間 ,咪入黎開第一個"主題" .

如果比我"簡"D另類既渡蜜月旅行 , 首選"緊"係坐火箭上太空環遊地球/宇宙一週啦. Cool 而且我下個月會迎娶我未來太太. 哈哈 ~~ Razz , 所以跟本無可能比我做到.

但係如果結婚前比我中左"六合彩" Wink Wink Wink , 我會考慮去"北極"坐下D破冰船 , 又或者去埃及","西藏" "lee"D地方.(我有朋友到過西藏攝影旅行 , 聽佢講D風景超靚 , 但係無"淡"好食 , 而且非常危險 ).

總之無乜所謂 , Razz 想到乜咪講o下~ 返正都係吹水. haha Cool
    .
    回頂端
    麥兜豬
    XXX.XXX.197.198

發表發表於: Sat Oct 21, 2006 4:58 pm

齋講有鬼用?諗辦法去實現佢啦!
    回頂端
    Cass 347
    XXX.XXX.64.109

發表發表於: Fri Mar 30, 2007 8:21 pm

其實若不太想舟車勞動 , 及休嫻一些 , 沖繩都不錯
    回頂端
    BBY
    XXX.XXX.110.109

發表發表於: Tue Jun 12, 2007 10:31 pm

I've booked cruise trip to Antratica in Nov and Dec this year, really looking forward to it.
    回頂端
    變革
    XXX.XXX.40.83

發表發表於: Mon Sep 24, 2007 10:09 am

88d都有介紹d蜜月旅行...去睇個d實際d,....有人幫你安排好丫 Laughing Laughing

http://hk.88db.com/hk/Services/Ad.listing/wedding/Honeymoon/?Q=&O...
    回頂端
    小靈子
    XXX.XXX.106.34

發表發表於: Wed Oct 08, 2008 1:52 pm

我好想honeymoon去睇北極光,不過可惜我夏天結婚
    回頂端
    芒果布甸
    XXX.XXX.227.3

發表發表於: Thu Oct 23, 2008 9:03 am

小靈子 寫到:
    我好想honeymoon去睇北極光,不過可惜我夏天結婚

延遲蜜月到冬天咪得囉…
    回頂端
    林寶寶
    XXX.XXX.28.149

發表發表於: Tue Nov 23, 2010 2:46 pm

去西藏好不易會有高原反應,可能好多人都頂唔順。
    回頂端
    Venus n wilson
    XXX.XXX.234.224

發表發表於: Sat Jan 29, 2011 10:37 pm

hi
    回頂端