發表主題 回覆文章
lavender
XXX.XXX.182.177

發表發表於: Wed Sep 17, 2008 11:42 am

廣告贊助 [隱藏]
Winnie366 寫到:
lavender 寫到:
仲有3個星期就做我的大日子, 要同酒樓傾run down, 有咩要主意??

大家請提議.

佢會同你firm揀邊個menu, 你有幾多件衫, 咁佢就會初步suggest你o向邊個菜上時去換衫

記得帶埋同佢簽既備忘同pricelist, 因為呢幾年係咁加價, 我去傾野時佢都以為要計我08年既新價, 我果時每圍第13人要加$220, 而家唔知要加幾多, 揀定要邊個backdrop, 初步confirm有幾多圍咁囉, 我果時firm左20-22圍, 如果諗到再上黎補充啦 Rolling Eyes

唔該晒, backdrop方面有咩可以揀??

其實係d紗既綁法唔同, 你到時叫佢比本相簿你睇啦, 會清楚好多 Smile

BACKDROP的顏色有冇得揀? 有咩色?

backdrop果時好似係淺色底, 有燈, 就好似我頭像張相咁囉, color冇得揀, 只可揀要中定西式囉

lavender 在 Wed Sep 17, 2008 11:53 am 作了第 2 次修改
回頂端
lavender

發表發表於: Wed Sep 17, 2008 11:49 am

嘉樂菲 寫到:

其實係d紗既綁法唔同, 你到時叫佢比本相簿你睇啦, 會清楚好多 Smile

你好lavender
有點問題想請教一下,
想問問係茶鏡個邊係開3圍定4圍?, 而坐係個邊的賓客係唔係望唔到個台要睇projecter?
我可能要開到26圍..會唔會好迫...而家開始好擔心會好迫..

我開3圍only, 第4圍就應該睇唔到個台, projector果時只係播片頭先開ja, 其餘時間都係close ga, 果邊近廚房, 最好就安排d後生既人坐囉, 會好d

我果時派帖都派左24圍, 但都係開左22圍者, 仲要有d圍數得10 / 11人, 講真, 到時一定會少人囉, 仲要係臨果個week先唔見左1圍, 到果day都有幾個唔黎, 所以我諗唔使太擔心既

但講真, 26圍真係迫囉, 中間條路會窄, 進場會難行d囉
回頂端
lavender

發表發表於: Wed Sep 17, 2008 11:51 am

嘉樂菲 寫到:
另外成日睇到你們話有1000回贈..到底點先可以有?

[R]的野..CAKE轉做8磅, 帖由8張去到10張包印(寫明是HK$3.50/張), 賓治5:00開始, FREE 椅套, FREE人名...仲有咩可以[R]??
我而家只係[R]到FREE椅套同名...其他仲未R到..

有無JM可以R到佢D酒飲唔晒可以拎走?...因玉桃軒我睇到有JM得呀...

玉桃軒果邊係易話為d ga, 但你已經落左訂, 再r都冇ga啦, 佢只會跟同你簽果張memo黎比野你

第時印帖, 最好去灣仔店印
回頂端
maggiehuen
XXX.XXX.201.66

發表發表於: Fri Sep 19, 2008 6:20 pm

hello!大家好,
我join咗09-01-16(fri),very happy,個場真係正,樓底好高,無酒店咁grand,but batter than the other resturant. 唯一係新娘房太細,我包backdrop 名字,全場椅套,10張帖,但要俾$32per tables for 酸菜, 我08 11月
book,已很full, 價錢貴5%. Wink
回頂端
yan&gavin
XXX.XXX.207.167

發表發表於: Mon Oct 06, 2008 2:36 pm

呢排有無人book左玉桃苑呀,我考慮緊玉桃苑好定麒麟閣好呀
回頂端
Jafa2 & S4m
XXX.XXX.40.59

發表發表於: Sun Nov 16, 2008 6:24 am

yan&gavin 寫到:

我都考慮過麒麟閣, 但玉桃苑燈夠光, 影相應該靚D
回頂端
Winnie366
XXX.XXX.124.37

發表發表於: Mon Nov 17, 2008 11:36 am

Jafa2 & S4m 寫到:

玉桃苑樓底高d, 望入去空間感多d, 麒麟閣樓底低d, 望入去有少少'壓住'.

玉桃苑全場無柱, 麒麟閣有柱係一邊, 有部份位置會遮住.

玉桃苑20圍可以包全場, 麒麟閣26圍才可以包全場

你地最後選了?
回頂端
Jafa2 & S4m
XXX.XXX.15.77

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 5:29 am

玉桃苑樓底高d, 望入去空間感多d, 麒麟閣樓底低d, 望入去有少少'壓住'.

你地最後選了?

我最後選了玉桃苑. 20圍包全場
回頂端
Winnie366
XXX.XXX.124.37

發表發表於: Mon Dec 01, 2008 11:18 am

你地最後選了?

我最後選了玉桃苑. 20圍包全場

恭喜你, 你的大日子係幾時呀?
回頂端
gladysgladys
XXX.XXX.82.115

發表發表於: Thu Dec 18, 2008 10:46 am

玉桃苑最近出左新的婚宴佈置, 鄋糷f加多個花柱...
book左玉桃苑的新人可以去睇下相....
回頂端