發表主題 回覆文章
hi(5)
XXX.XXX.68.239

發表發表於: Tue Aug 30, 2005 12:10 pm

廣告贊助 [隱藏]
oh!你地咁講,攪到我好擔心呀,不過既然都俾晒訂金,就唔好想太多啦!
回頂端
chuchu
XXX.XXX.86.17

發表發表於: Tue Aug 30, 2005 6:57 pm

Dear all sister

好開心呀, 有甘多姊妹book了玉桃苑! 我記得tina講, 第一單婚宴會用old佈置wow Shocked , 9月17個單婚宴先會new佈置呀! Laughing

我估呢度都有成6-7pair會係玉桃苑擺, 你估我地成班去食飯睇埸會唔會嚇親tina呢? Confused haha, 你地話好無呢?

不如我地做個表表, 易睇d麻: (麻煩順序呀) 謝謝 Razz Very Happy Razz

chuchu / 20060924 - Sun / Photo - shunzhen / others - nothing
回頂端
debbie~~~~~~~~~~~
XXX.XXX.97.199

發表發表於: Tue Aug 30, 2005 8:37 pm

好開心呀
我都係book左玉桃苑呀
大曰子係2006-3-5 (sun)呀

我男友岩岩上去睇過話咩都冇, 但樓底就好高

仲話地方好細呀但我地想 擺28圍..........所以驚唔夠位呀
聽完真係有d唔開心

later我地都想上去試下棻同睇埸~
希望佢會靚啦~
回頂端
rarafish
XXX.XXX.229.60

發表發表於: Wed Aug 31, 2005 9:30 am

我係expo 問人,
果個公關話第一單係九月八日既?
>.<
到底係九月八定九月九呀?

我唔想白行一次..

debbie..
如果 28 圍真係唔夠話啦,
因為佢地方真係好細ga ja,
我同事以前成日係果度飲茶, 話佢擺20-22 圍都好full..
樓底係好高...其實想睇樓底, 去鴻星都睇到...
時代既selling point 係樓底高ma..

chuchu,
成班去食飯睇場,
實會嚇親tina 啦..
我地仲要串番佢..成日呃我地會加價..
加左咁耐都未加..>.<

九點半啦,
開工做野...
回頂端
M & C
XXX.XXX.197.198

發表發表於: Wed Aug 31, 2005 9:58 am

Hi all brother & sister :

Hi, let's gather together to make dinner @ the Graces Terraces on early of Sept ,
" Rarafish " , have u got the photo for the restaurant ......

If u have interested, pls send message to me la.................
Shocked Shocked Shocked
回頂端
rex
XXX.XXX.232.178

發表發表於: Wed Aug 31, 2005 10:43 am

唔好意思呀,想問下樓底大約有幾多呎呀??我上次去聘珍樓我覺得唔係真係好高..仲有佢地有冇STAGE呀???PACKAGE幾多錢呀???

thanks..
回頂端
chuchu
XXX.XXX.86.17

發表發表於: Wed Aug 31, 2005 12:22 pm

rex, 你係咪古風尚果rex呀? 你未book酒咩?

我印象中TIME SQUARE 間聘珍樓真係又矮又細呀,你係咪06年12月呀, 如果你對玉桃苑有興趣,大可等佢裝修完睇埋真身先決定呀!

佢地有stage係龍鳳禮堂果邊呀(即主家席前),不過唔記得個size lu...
回頂端
rarafish
XXX.XXX.229.60

發表發表於: Wed Aug 31, 2005 1:06 pm

M&C,
我收到果張相啦, thanks.
我好期待見到果個魚缸呀..
^-^

係啦,M&C , 你係邊度影婚紗相呀?
我想share 下你d exp..

rex,
樓底, 好似有 13 呎ga.
stage, 都唔記得有幾大lu.
回頂端
rex
XXX.XXX.232.178

發表發表於: Wed Aug 31, 2005 1:40 pm

CHU CHU:

係呀,係我呀,(我出年年尾先擺酒呀)
我今個星期日先去搵師父選日子,而家暫定係逸東軒,因為我驚逸東未必一定有位,所以周圍八下睇下仲有咩好地方,做定功課羅...咁玉桃苑有冇話最少要幾多圍呀??我只係得12-14圍左右呀...

RARAFISH:

唔該晒,有13呎高就真係好正....

THANKS ALL LOVELY SISTER
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.192.253

發表發表於: Wed Aug 31, 2005 2:33 pm

大家好呀, 知道有咁多sisters 都book 咗玉桃苑, 真係開心呀~~~~

佢哋20 圍可以包場.......但係場地真係唔係太大, 我估28 圍真係會迫咗少少, 不過都應該擺到.......唔洗太担心~~~~

我揾咗trinice flowers 訂造絲花花球, 尋日取貨, 好開心呀, 好靚呀, 佢真係好有心機......kekekeke~~~~10月去影相時, 有得用喇, 現代經典呀, 响佢度訂鮮花球package 呢......要成....$1380 呀.........too expensive 啦.....雖然佢包埋girdle + 男士恤衫.......不過呢d 都唔貴嘢啫....... Mad
回頂端