發表主題 回覆文章
rarafish
XXX.XXX.229.60

發表發表於: Tue Aug 23, 2005 12:54 pm

廣告贊助 [隱藏]
Hi, M&C

我send 左email 比你拎玉桃苑既入口相啦.
^-^
我既email 係
fishrarafish@yahoo.com.hk

係啦, 你今年年尾, 籌備成點呀..
回頂端
hi(5)
XXX.XXX.38.158

發表發表於: Wed Aug 24, 2005 1:04 am

實在太好啦,多了咁多人join了玉桃苑.我初初落了1萬元訂金,都好擔心架!始終都未看過個場嘛!而家知道咁多人都找了此間酒樓,我也放心點.我是6月尾expo後4天book的,tina講過會加價錢,唔知而家有冇加到呢!

my big date:06年4月29日
距離只有8個月
我只是book了衫,其他咩都未攪!

我想問:大家都冇book車公司好介紹阿?
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.192.253

發表發表於: Wed Aug 24, 2005 5:45 pm

M&C

我收到你嘅貓喇, 好緊張呀, 好想快d 睇到玉桃苑嘅真身呀~~~~~ Laughing
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Wed Aug 24, 2005 5:47 pm

hi(5),

租車方面, 我都未正式去揾料呀, 不過要小心d, 聽聞話金都有好多租車都係黑店, 我有朋友比佢哋揾咗丁呀......小心小心~~~~~

最好揾d 有朋友用過的.....
回頂端
Bs
XXX.XXX.197.220

發表發表於: Sat Aug 27, 2005 12:47 pm

I also reserve the 26 Nov 2006
回頂端
Bs
XXX.XXX.44.158

發表發表於: Sat Aug 27, 2005 11:48 pm

今晚上過去Times Square睇, 剛剛見到有个工人出來, 比我見到裡面..空空如也..只有一些工具, 真的不知道九月是否可以从開... Crying or Very sad
回頂端
rarafish
XXX.XXX.24.93

發表發表於: Sun Aug 28, 2005 1:01 am

Confused 咁大鑊,
仲係空空如也,
我仲諗住約班姐妹去飲茶..
>.<

係啦,
有無人知佢official 重開既日子係幾時呀..?
一定無可能超過佢公佈果日ga la..
回頂端
Bs
XXX.XXX.198.103

發表發表於: Sun Aug 28, 2005 1:43 pm

當我係七月落訂時, Tina話第一場婚宴会在九月九日.
我想機会比較少, 徐非从今日開始24小時開工o拉..否則九月九日第一場都幾難開得成 Sad
回頂端
Hello Daisy
XXX.XXX.235.96

發表發表於: Sun Aug 28, 2005 7:53 pm

各位姊妹,

我岩岩行完expo返黎呀.....今次哩個show得好少野睇...上個月果個多好多呀....我都見到玉桃苑有擺,不過就唔見tina....之前tina同我講叫我快d落訂話會展一定會加價,點知我今日去都未加....比佢呃左呀.....我屋企人話要炸下佢型....要人咁急落訂喎....我今日book左影相啦...係淺水灣春天,唔知大家知唔知哩間好唔好呢???
比d意見我呀.......
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Mon Aug 29, 2005 11:58 am

嘩, 都8月尾, 9 月頭啦........仲未裝修好呀, 好担心喎~~~~~ Shocked
回頂端