發表主題 回覆文章
Hello Daisy
XXX.XXX.188.251

發表發表於: Sun Aug 14, 2005 2:24 am

廣告贊助 [隱藏]
請問有沒有朋友之前在時代廣場玉桃苑擺酒呀?
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.192.253

發表發表於: Thu Aug 18, 2005 5:00 pm

Hello Daisy,

你好呀, 我都book 咗時代玉桃苑呀.......好緊要, 佢仲裝修緊, 仲未有得睇場......不過我見個公關姐姐好nice, 唔會太hardsell......而我又有朋友係book 咗呢間, 咁佢係06 年6月, 我就12月.......

應該無問題嘅, 佢哋20 圍可以包到場......又無柱位, 樓底又高.....新娘room 又有獨立toilet.....算係唔錯~~~~
回頂端
Hello Daisy
XXX.XXX.252.26

發表發表於: Thu Aug 18, 2005 6:13 pm

Hello Dream POPO,

你好呀?我都知道佢地依家裝修緊,我都係冇睇到地方就book左哩度啦....起初真係好擔心架...始終冇睇過實地,不過亞公關姐姐又真係sell得好好咯...令到我既擔心可以安撫左....所以最終都係book左佢地.......我既big date係06年9月30日呀....你呢?
回頂端
rarafish
XXX.XXX.55.111

發表發表於: Sun Aug 21, 2005 11:57 am

hihi,
我都book 左, 又係無得睇既情況下book 左呀..
同你地一樣咁worry..

我既big date 係 30/12/2006,
佢最吸引我既地方係十五呎魚缸, 同埋新娘房有獨立廁所..
仲有..同樣係佢集團既玉桃軒, 個設計, decoration 都好舒服,
所以至放心book..
回頂端
hi(5)
XXX.XXX.68.239

發表發表於: Sun Aug 21, 2005 8:47 pm

我都在玉桃苑落訂,我希望佢地裝修後真的會好美!我期望他們快點完工!我是在2006年4月,現在只是外租了衣服咋.距離婚婚期還有8個月,而家這個時間好像沒東西做
回頂端
Hello Daisy
XXX.XXX.186.221

發表發表於: Sun Aug 21, 2005 11:42 pm

hello大家好呀,

真係好開心有咁多朋友都book左玉桃苑呀....即係話哩間酒樓應該都幾多人識同埋都應該ok啦...哈哈...真係好期待快d有實地睇呀...唔知大家之前有冇去過食飯呢?我都好想知道佢地d野食唔知o唔ok呢?我個big date係06年9月30日呀....我鍾意哩日係因為之後有2日假期..我諗黎飲既朋友個心情應該都會更加開心啦...哈哈.....唔知你地既大日子又係點樣決定既呢?
回頂端
rarafish
XXX.XXX.229.60

發表發表於: Mon Aug 22, 2005 12:44 pm

Hello Daisy,
你好呀, 我既big date 係30/12/06, 我都係因為之後有兩日紅日, 所以至choose..
我本身都有諗過九月十月果d 時間結ga,
但我下年犯太歲, 要過左冬至可以結婚呀..
^-^ 不過我都好開心好期待..

我之前都無係果度食飯呀,
但打算有九月尾去食一次,
因為tina話九月尾d 裝修係至update ga wor..

係啦,
早兩日上去睇, 都仲係得一塊木板.
乜都無..
不過唔知個正門會唔會好入呢?
如果係好入就好奇怪啦.. Shocked
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Mon Aug 22, 2005 3:39 pm

各位好呀, 好開心咁多朋友仔都選咗玉桃苑呀~~~我起初都有點担心架, 咁我見我朋友book 咗, 而家有見你哋都book 咗, 都有番d 安慰~~~

我嘅big date 係...2006年12月1日呀.....係friday 黎嘅, 因為擇唔到weekend 呀, 最好就只有friday 囉~~~~ Embarassed

係呢, 咁你係book 咗影婚紗相, 其他嘢未呀.....

我呢就.....book 咗....現代經典.....10月14日會去影相喇.....係早咗d, 因為之前3月個expo 心急, book 咗佢囉~~~~所以會早咗少少影相嘅~~~hehe~~~
回頂端
M & C
XXX.XXX.197.198

發表發表於: Mon Aug 22, 2005 5:09 pm

Hi all;

My Big Day is 19 Dec, 05 @ 玉桃苑 & i believed that u say the promotor is Ms. Tina, she is nice & not too hardsell . hoping that we all have an impressive wedding banquet over there ...........

Ah, I have got the DC photo for the Graces terrace Entrance...... , if u want, pls send to mail : cindymartin1912@yahoo.com.hk

Bless u Razz

Cindy & Martin
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm

M & C,

你好呀, 我send 咗個貓問你攞玉桃苑嘅dc 相架, 希望唔會太麻煩你啦.......

係呢, 你哋買咗girdle 未呀, 會去邊間買呢, 聽聞......"cwb 奇華特" 都幾多人幫襯........
回頂端